- Niet op voorraad
- Er zijn geen items meer in uw wagen
- Verzending
- Totaal € 0,00
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Amicale (Amicone) Cantine di Ora
Referentie: pr#0359
Merk: Prime Cuts
Prime Cuts red blend
Referentie: pr#0077
Merk: vallformosa
vallformosa Semi Sec
Referentie: bu#1403
Merk: Murviedro
Murviedro Sericis Cepas Viejas Monastrell
Lieubeau Chardonnay
Gebied | Frankrijk, Loire |
Druif | Chardonnay |
Jaar | 2020 |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12,5 % |
Bottelaar | Domaine Lieubeau |
Appelation | IGP Val de Loire |
Eten | vis, schaal en schelpdieren, Gevogelte, Terras |
Allergenen | Sulfiet |
Type | Biologisch |
Als eerbetoon aan Joseph Gregoire, de eerste Lieubeau, die in 1816 als wees achtergelaten werd op de veranda van het ziekenhuis in Nantes, is ons embleem een kind met een hoed, een symbool van familiegeschiedenis en natuur. Dit assortiment van frisse, fruitige en elegante variëteiten illustreert de prachtige diversiteit van de Loire-vallei. Deze wijn heeft een hazelnoot- en brioche-neus en een evenwichtige, gestructureerde smaak met tonen van wit fruit en toast.
Our privacy policy
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
1 Wat zijn Cookies
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
2 Hoe gebruiken wij cookies
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
3 Controle van cookies
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
4 Informatie die wij verzamelen
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 27 februari 2024
Domaine Lieubeau
Chardonnay
Als eerbetoon aan Joseph Gregoire, de eerste Lieubeau, die in 1816 als wees achtergelaten werd op de veranda van het ziekenhuis in Nantes, is ons embleem een kind met een hoed, een symbool van familiegeschiedenis en natuur. Dit assortiment van frisse, fruitige en elegante variëteiten illustreert de prachtige diversiteit van de Loire-vallei. Deze wijn heeft een hazelnoot- en brioche-neus en een evenwichtige, gestructureerde smaak met tonen van wit fruit en toast.
Onze stap naar biologische wijnbouw
“Een goede wijn begint met geweldige druiven”. We geloven echt in het gezegde van deze wijnboer en daarom zijn we in 2015 begonnen met het omzetten van onze wijngaard naar biologisch.
Voortbouwend op de duurzame wijnbouwmethoden die we al gebruikten, zijn we geleidelijk teruggekeerd naar het bewerken van de grond en het verzorgen van de wijnstokken met natuurlijke elementen (van minerale, plantaardige en dierlijke oorsprong), met het grootste respect voor het terroir.
Observeren en luisteren naar de natuur
Met ons team, en in harmonie met de natuur, zorgen we het hele jaar door voor de wijnstokken, afhankelijk van de verschillende seizoenen. De wens om de allerbeste fruitkwaliteit te bereiken, dicteert ons werk, waaronder kort snoeien, bewerken, planten van bodems, trelliseren, blad verwijderen en sorteren bij de oogst.
Onze biologische certificering (AB) en duurzame landbouwcertificering (Terra Vitis) illustreren onze toewijding aan biodiversiteit. Onze dagelijkse handelingen worden geleid door observatie. Het weerstation en de oplossing voor het in kaart brengen van wijngaarden, die we zelf hebben ontwikkeld, geven ons een beter inzicht in de terroirs en jaargangen en stellen ons in staat om onze wijnbouwmethoden aan te passen aan elk perceel.
De wijngaard begrijpen en de beste percelen cultiveren
Onze regio is in veel opzichten uniek, van zijn geologische diversiteit en talrijke microklimaten tot zijn unieke druivensoort Melon de Bourgogne en de voorouderlijke knowhow van het verouderen van de moer. Met dit erfgoed in het achterhoofd promoten we nauwkeurige wijnbouw en wijnbereiding, met een focus op zowel de natuur als de teeltmethoden.
We hebben altijd geprobeerd wijnen te identificeren, te begrijpen en te laten groeien van de meest karakteristieke Muscadet-percelen. We beschermen en behouden het erfgoed van onze oude wijnstokken door massaselectie te gebruiken om ze te verspreiden, vooral voor onze Muscadet Crus. Onze wijnen zijn onze interpretatie van de diversiteit van de terroirs van Muscadet en het unieke karakter van onze regio.
Wijnen gemaakt voor veroudering en gastronomie
In de wijnmakerij scheiden we de verschillende persfracties; deze techniek, geïnspireerd door het maken van champagne, is erg belangrijk voor onze witte wijnen, vooral de muscadet, en is nergens anders in de regio te zien. Het gebruik van natuurlijke gisten helpt het karakter van elk perceel van het terroir tot uitdrukking te brengen, vooral voor de Muscadet Crus.
Lees-veroudering, een voorouderlijke techniek in de regio Nantais, produceert voortreffelijke witte wijnen met verouderingspotentieel en die geweldig zijn met eten. Tijdens het rijpen wordt soms de techniek van bâtonnage (of droesemroeren) gebruikt om extra frisheid, body en aromatische complexiteit aan de wijn te geven.
Datasheet
- Gebied
- Loire
- Wijn Kleur
- Witte Wijn
- Wijnjaar
- 2020
- Botteling
- Lieubeau
- Druivenras Wit
- Chardonnay
- Fles
- 0,75 L
- Alcohol %
- 12 %
- Land
- Frankrijk
Wij bieden verschillende betaalopties aan zoals Ideal, Creditcard, Bancontact, Klarna, Paypal etc. Let op Klarna en PayPal zijn tegen extra kosten.
Nederland en Belgie | |
Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden | |
U kunt flessen mixen | |
1-5 flessen Nederland | €10 |
1-5 flessen Belgie | €11 |
6-8 Flessen | €4,99 |
9 flessen en meer | Gratis |
Voor verzendkosten voor overige landen bezoek u dan onze pagina via onderstaande link
wij bieden verschillende vervoerders aan maar onze
getoonde prijzen zijn gebaseerd op postnl
Vaak samen gekocht
Producten uit dezelfde categorie
Vragen
- Vragen (0)
- Laatste
- Laatste