Als u geen 18 of ouder bent kunt u deze website niet bezoeken.
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?
Punten sparen
  • Aanbiedingen

Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Murviedro

Bij Bodegas Murviedro vormen het milieubeleid en de toewijding om het milieu te behouden en te verzorgen een fundamenteel onderdeel van de filosofie. ze pleiten voor duurzame wijnbouw en oenologie, waarbij ze wijnen produceren in harmonie met de omgeving.

Bij Bodegas Murviedro vormen het milieubeleid en de toewijding om het milieu te behouden en te verzorgen een fundamenteel onderdeel van de filosofie. ze pleiten voor duurzame wijnbouw en oenologie, waarbij ze wijnen produceren in harmonie met de omgeving.

Een groot aantal van de wijngaarden wordt biologisch verbouwd, met behulp van biodynamische technieken en methoden van productie en rijping die zo respectvol mogelijk zijn. Ze zetten ook in op veganistische wijnen en vermijden het gebruik van producten van dierlijke oorsprong in het wijnbereidingsproces.

Een van de belangrijkste doelstellingen is het verminderen van emissies, waarmee we de door het Ministerie voor de Ecologische Transitie en de Demografische Uitdaging verleende titel voor de reductie van gassen 'Carbon footprint registratie, compensatie en kooldioxide-absorptieprojecten' verkrijgen, en ze werken aan de elektrische efficiëntie verbeteren door zonnepanelen te installeren, het verbruik van onze machines aan te passen, de verlichting te vervangen door leds met een laag verbruik, enz.

Op het gebied van water- en afvalvermindering hebben we een modern zuiveringssysteem en recyclen we het glas en karton dat gebruikt wordt in de wijnmakerij zodat de impact op de natuur zo min mogelijk is.

R&D

Bij Bodegas Murviedro ontwikkelen ze verschillende R&D-projecten, een van de belangrijkste die zich richt op het bevorderen van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie, is "Meer natuurlijke en gezonde wijnen door de analyse en microbiologische controle van fermentaties en wijnen in de kelder (Microwijnen)".

Dit project wordt gefinancierd door het Centrum voor Industriële Technologische Ontwikkeling (CDTI), van het Ministerie van Wetenschap en Innovatie, en wordt op zijn beurt medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (FEDER), via het Intelligent Growth Operational Program 2014- 2020 en 1% van het totale budget van Bodegas Murviedro.

Bodegas Murviedro

1927

Bodegas Schenk zet dochterondernemingen op in Spanje, waarvan de eerste in Vilafranca del Penedès, Catalonië, onder de naam 'Schenk España'.

1929

Hij opent wijnhuizen in Alicante, Utiel en Requena, jonge wijnhuizen die in eerste instantie kozen voor 'kwaliteit' bulkwijn, tot op de dag van vandaag een waarmerk.

1931

Schenk Spanje besluit haar activiteiten te concentreren in de wijnmakerij van Valencia, die naast de haven ligt en het begin was van een van de fundamentele pijlers van het merk: de export.

1950

Flessenwijn wint aan belang, tot op het punt dat het tegenwoordig het belangrijkste standpunt van het bedrijf vormt.

1997

Schenk Spanje verandert zijn hoofdkantoor, naderend aan de voet van de wijngaarden, naar Requena, in het hart van de oorsprongsbenaming Utiel-Requena, producent van wijnen van uitstekende kwaliteit

2002

Het maakt gebruik van de viering van het 75-jarig jubileum om zijn naam te veranderen in 'Bodegas Murviedro', ter ere van zijn Cavas Murviedro-wijn, een van de meest emblematische wijnmerken van de Valenciaanse Gemeenschap en die Murviedro tot een van de meest erkende wijnmakerijen heeft gemaakt.

2010

De strategie is gericht op het inzetten op autochtone variëteiten, de beste ambassadeurs van ons land en op het promoten van de wijngaarden van oude wijnstokken, het creëren van wijnen die verband houden met het terroir, met unieke karakters die een onderscheidend profiel vertonen.

2017

Bodegas Murviedro viert zijn 90ste verjaardag, 90 jaar passie voor wijn, en versterkt het merk gebaseerd op de muren van het kasteel van Requena, onze stad, waardoor het territorialiteit en een historisch erfgoed krijgt.

Hij richtte zijn 'Historische wijnmakerij' op, in het oude deel van de stad waar hij de premiumwijn 'La Casa de la Seda' maakte, waarmee hij een nieuwe stap zette in de richting van wat hij wil dat zijn toekomst is, gokkend op de Bobal-variëteit en zijn roots. Zet in op het gebied en maak dat uw kenmerk.

Actieve filters

Volg ons op Facebook