Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Villa Borghetti Valpolicella Ripasso
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietJaar 2021Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Amicale (Amicone) Cantine di Ora
Gebied Italie, VenetoDruif Corvina,Molinara,RondinellaFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Cantine di OraEten krachtige kazen,Rood vlees, WildgerechtenAllergenen SulfietJaar 2020De naam Amicone is verandert naar de naam Amicale
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Vallformosa Cava Brut
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: pr#0108
Merk: Kleine Zalze
Kleine Zalze Vineyard Selection Chenin Blanc
Gebied Zuid Afrika, StellenboschDruif Chenin BlancFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Kleine ZalzeAllergenen Sulfieteten Asperges, wit vis, Schaal en schelpdieren, Geitenkaas
Rood Piemonte
Piemonte rode wijnen
Piemonte rode wijnen De regio Piemonte of ook wel Piëmont genoemd is gelegen in het noordwesten van Italie. Piemonte betekend aan de voet van de berg en ligt aan de zuidkant van de alpen. De regio is befaamd om de productie van Barolo, Barbaresco en Barbera wijnen. Doordat de Piemonte tegen de alpen ligt en de Apenijnen zijn de nachten koeler waardoor de druiven meer zuren kunnen ontwikkelen en ze een mooie frisheid geven. er heerst een continentaal klimaat in de Piemonte. De meeste wijngaarden liggen er op hellingen, op hoogten die variëren van 150 tot 600 meter en een jaarlijkse wijnproductie van ruim 3 miljoen hectoliter. meer lezen over wijn doet u in ons Blog
Merk: Grimaldi
Giacomo Grimaldi Dolcetto d'Alba
Gebied Italie, PiedmontDruif DolcettoFles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Giacomo GrimaldiAllergenen SulfietEten Salami, gevogelte, voorgerechten, wit vleesDolcetto d'Alba (van een perceel nabij de grens van Monforte / Dogliani) is een geweldig voorbeeld van Dolcetto met oude wijnstokken. Het is een grote, gestructureerde wijn,...
Referentie: pr#0340
Merk: Chiaro Wijnen
Michele Chiarlo Barbera
Gebied Italie, PiemonteDruif barberaFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Michele ChiarloAllergenen SulfietEten rood vlees, witvlees, gegrild vlees, pasta, gegrilde visVERFIJNING:minstens 3 maanden oud in stalen tanks KLEUR:Intens robijnrood met schitterende violette tinten NEUS:fruitige aroma's en tonen van rood fruit...
Referentie: pr#0314
Merk: Prinsi Wijnen Italie
Prinsi Barbaresco Gaia
Gebied Italie, PiemonteDruif NebbioloFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar PrinsiAllergenen SulfietEten stevige vleesgerechten, gegrild vlees
Referentie: pr#0342
Merk: Grimaldi
Giacomo Grimaldi Nebbiola d'Alba
Gebied Italie, PiemonteDruif NebbioloFles 0,75 LAlc perc 14 %Bottelaar Giacomo GrimaldiAllergenen SulfietEten Pasta, rood vlees, oude kazen Nebbiolo d'AlbaGiacomo Grimaldi is gemaakt met druiven die worden geteeld in de prestigieuze Valmaggiore cru van Vezza d'Alba, in het hart van de Roero-heuvels. Na 18 maanden...
Referentie: pr#0559
Merk: Grimaldi
Giacomo Grimaldi Barbera d'Alba
Gebied Italie, PiedmondDruif BarberaFles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Giacomo GrimaldiEten Vleesgerechten, kazenAllergenen SulfietKruidig en een tikje boers. Briljant robijnrode kleur met sappige vruchtenaroma’s. In de smaak rood rijp fruit als kersen, met goede kruidigheid en warmte. Soepele afdronk waarin het fruit duidelijk...
Referentie: pr#0749
Merk: Prinsi Wijnen Italie
Prinsi Barbera d'alba Much
Gebied Italie, PiemonteDruif BarberaFles 0,75 LAlc perc 14 %Bottelaar PrinsiEten vleesgerechten, stoofschotels, stevige gerechtenAllergenen SulfietEen volle rijke rode wijn gemaakt van Barbera druif. Aroma’s van donker rood rijp fruit. Rijpe tannines met een goed geïntrigeerde houtrijping
Referentie: pr#0897
Merk: Grimaldi
Giacomo Grimaldi Barolo
Gebied Italie, PiemonteDruif NebbioloFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar GrimaldiEten Rood vlees, wild, Stoofgerechten, oude kazen, Allergenen SulfietBarolo het Paradepaardje uit de Piemonte, heerlijk stevige wijn van Nebbiolo druiven stevig en vol van rood fruit smaken, elegante zuren, en zachte tannines
Referentie: bu#1072
Merk: Casali Del Barone
Casali Del Barone Barolo DOCG
Gebied Italie, PiedmontDruif 100% NebbioloFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Casali Del BaroneAllergenen Sulfietclass DOCGeten Past bij rood vlees en wildJaar 2016De koningin van de zwarte druiven is de hoofdrolspeler van Casali del Barone, een reeks wijnen die de traditie en geschiedenis van de regio Piemonte, tussen...
Referentie: bu#1258
Merk: Azienda Mario Giribaldi
Azienda Mario Giribaldi Langhe Rosso
Gebied Italie, PiemonteDruif Dolcetto, Barbera, Nebbiolo, Pinot NoirFles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Azienda Mario GiribaldiEten Carpaccio, Risotto, RoodvleesAllergenen SulfietClass D.O.CJaar 2019Blog Azienda Mario Giribaldi
Referentie: bu#1259
Merk: Azienda Mario Giribaldi
Azienda Mario Giribaldi Barbera Piemonte Alma
Gebied Italie, PiemonteDruif BarberaFles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Azienda Mario GiribaldiEten Roodvlees, stoofgerechten, kazenAllergenen SulfietClass D.O.CJaar 2020Blog Azienda Mario Giribaldi
Referentie: bu#1260
Merk: Azienda Mario Giribaldi
Azienda Mario Giribaldi Barbera d’Asti Alma
Gebied Italie, PiemonteDruif BarberaFles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Azienda Mario GiribaldiEten Roodvlees, stoofgerechten, kazen, wild, lasagne, hutspotAllergenen SulfietClass D.O.C.GJaar 2020Type BiologischBlog Azienda Mario Giribaldi
Referentie: bu#1261
Merk: Azienda Mario Giribaldi
Azienda Mario Giribaldi Dolcetto d’Alba Calupo
Gebied Italie, PiemonteDruif DolcettoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Azienda Mario GiribaldiEten Roodvlees, Ravioli, KazenAllergenen SulfietClass D.O.CJaar 2020Type BiologischBlog Azienda Mario Giribaldi