- In prijs verlaagd
- Er zijn geen items meer in uw wagen
- Verzending
- Totaal € 0,00
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Amicale (Amicone) Cantine di Ora
Referentie: pr#0289
Merk: Gerard Bertrand
Gerard Bertrand Chateau L'Hospitalet La Clape Coteaux du Languedoc Reserve Rouge (Biologisch)
Referentie: bu#1435
Merk: Brunilde di Menzione
Brunilde di Menzione Primitivo di Manduria DOC
Referentie: pr#0233
Merk: Bosman Adama
Bosman Family Vineyards Adama rood
Azienda Mario Giribaldi Dolcetto d Alba Calupo
Gebied | Italie, Piemonte |
Druif | Dolcetto |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13 % |
Bottelaar | Azienda Mario Giribaldi |
Eten | Roodvlees, Ravioli, Kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Class | D.O.C |
Jaar | 2020 |
Type | Biologisch |
Blog | Azienda Mario Giribaldi |
Our privacy policy
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
1 Wat zijn Cookies
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
2 Hoe gebruiken wij cookies
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
3 Controle van cookies
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
4 Informatie die wij verzamelen
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 27 februari 2024
Azienda Mario Giribaldi Dolcetto d Alba Calupo
Proefnotitie:
Azienda Mario Giribaldi Dolcetto d’Alba Calupo heeft een robijnrode kleur met intense violette tonen. in de neus duidelijke florale sensaties en rijp fruit. Gestructureerd in de mond met intens fruit, droog, en een zachte warme afdronk
PRODUCTIEZONE
Deze Dolcetto komt van de wijngaard “Schiena del Crottino” in Rodello en ligt 460 meter boven zeeniveau. De wijngaard is 4,85 hectare groot op heuvelachtig terrein met mergel kalkrijke en rotsachtige bodem en een zuid-zuidwest ligging.
WIJNGAARDEN
De wijngaard is biologisch en uitsluitend samengesteld uit Dolcetto, met Italiaans kloonmateriaal. Het trainingssysteem is Guyot met 5.000 wijnstokken per hectare.
TECHNOLOGISCHE VERMELDINGEN
Een maceratie van de druiven gedurende 9 dagen met verschillende pompovers gedurende de dag en een temperatuur gecontroleerde fermentatie. Na een rust in roestvrij staal rijpt de wijn in 30 hl eikenhouten vaten gedurende ca. 2 maanden en daarna nog minimaal 6 maanden in de fles om af te fineren.
KENMERKEN
Een robijnrode kleur met intense violette reflexen. In de neus duidelijke violette sensaties en rijp fruit. Gestructureerd in de mond met intens fruit, droog, schoon en een zachte omhullende afdronk.
Foodpairing
Omdat het zo veelzijdig is, past het goed bij rood vlees of uitstekend bij ravioli.
SERVEERTEMPERATUUR: 16-18° C
De wijnmakerij Giribaldi begon aan het begin van de 20e eeuw en produceert al drie generaties wijnen. In deze dagen waren de tijden moeilijk, en de landbouw was niet alleen een middel van inkomen, maar ook een echte trots voor degenen die van hun land hielden, het heeft bloed zweet en tranen gekost om een bestaan op te bouwen en daarvoor ook een prijs betaalden. Uiteindelijk is Azienda Mario Giribaldi uitgegroeid tot een voortreffelijk wijnhuis.
De wijnen van Mario Giribaldi worden bijna allemaal biologisch verbouwd wat weer ten goede komt voor de mens en natuur, de topwijn van Giribaldi is zijn Barolo Ravera Biologisch gemaakt en uit een speciaal stukje wijngaard met de hoogste kwaliteit.
- Dolcetto d’Alba D.O.C
- Barbera P. D.O.C
- Langhe Rosso D.O.C
- Barbers d’Alba D.O.C
- Langhe Bianco (wit( D.O.C
- Arneis Langhe (wit) D.O.C
- Barbaresco D.O.C.G
- Barolo D.O.C.G
- Barolo Ravera D.O.C.G
Datasheet
- Gebied
- Piemonte
- Wijn Kleur
- Rode Wijn
- Wijnjaar
- 2020
- Botteling
- Azienda Mario Giribaldi
- Druivenras Blauw
- Dolcetto
- Fles
- 0,75 L
- Land
- Italie
Wij bieden verschillende betaalopties aan zoals Ideal, Creditcard, Bancontact, Klarna, Paypal etc. Let op Klarna en PayPal zijn tegen extra kosten.
Nederland en Belgie | |
Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden | |
U kunt flessen mixen | |
1-5 flessen Nederland | €10 |
1-5 flessen Belgie | €11 |
6-11 Flessen | €5,99 |
12 flessen en meer | Gratis |
Voor verzendkosten voor overige landen bezoek u dan onze pagina via onderstaande link
wij bieden verschillende vervoerders aan maar onze
getoonde prijzen zijn gebaseerd op postnl
Vaak samen gekocht
Producten uit dezelfde categorie