

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Spanje, Rueda |
Druif | Verdejo |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Bodega Val de vid |
Eten | Magere vis, Aperitief, rijst, Salades |
Allergenen | Sulfiet |
De Verdejo-variëteit is inheems in het gebied en biedt een onderscheidende en exclusieve toon aan de wijnen van het gebied. Het wordt geanalyseerd door in de wijngaard het exacte tijdstip van oogsten te bemonsteren, om een perfecte balans van de componenten van de druif te verkrijgen. productie is een 100.000 flessen
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Passie en zweet De illusie en het werk. De ervaring en de onzekerheid. Dat is Val de Vid. Een manier om de wijn en de wijngaard te begrijpen, die we hebben geërfd van onze oudsten, waar we van hebben geleefd en waar we niet altijd het juiste karakter van onze wijnen kunnen afdrukken, geboren in het hart van de DO Rueda, in het hart van de Verdejo.
De wijnmakerij bevindt zich in de gemeente Serrada (Valladolid), een stad die rechtstreeks is verbonden met wijn binnen de DO Rueda, op slechts 2 km afstand van het stedelijke centrum van Serrada en omgeven door wijngaarden, in een rustige en gezellige omgeving die ons in staat stelt om onze filosofie te ontwikkelen bij het maken van wijn: om de hoogste kwaliteit en selectie te integreren met absoluut respect voor het milieu en het milieu.
Het is een eenvoudige maar moderne faciliteit die is uitgerust met de modernste technologische ontwikkelingen op het gebied van wijnmaken, media en machines van de nieuwste generatie: verfijning van de methode om wijn te maken en het meest natuurlijke proces mogelijk te maken.
Referentie: pr#0156
Merk: Avelino Vegas
Gebied Spanje, Rueda Druif Sauvignon Blanc Fles 0,75 L Alc perc 12,5% Bottelaar Montespina Allergenen Sulfiet Eten Kazen, vis, witvlees, salades, koude voorgerechten Een zachtfrisse, soepele smaak met een verleidelijke, bijna jam-achtige fruitigheid van kruisbessen.
Referentie: pr#0157
Merk: Avelino Vegas
Gebied Spanje, Rueda Druif Verdejo Fles 0,75 L Alc perc 12,5% Bottelaar Montespina Allergenen Sulfiet Eten Kazen, vis, witvlees, salades, koude voorgerechten De geur van peer combineert in het bouquet van deze klassieker onder de Spaanse witte wijnen op harmonieuze wijze met tonen van sappige kruisbessen en heerlijke citrusvruchten....
Referentie: pr#0210
Merk: Bodegas Amaren
Gebied Spanje Rioja Druif Viura, Malvasia Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Bodegas Amaren Eten Magere vis, voorgerecht, aperitief, schaal en schelpdieren Allergenen Sulfiet Gerijpt 8 maanden in Franse eikenhouten vaten. De druiven komen van wijnstokken van meer dan 50 jaar oud, die te vinden zijn in de hoogste gedeeltes van...
Gebied | Spanje, Rueda |
Druif | Verdejo |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Bodega Val de vid |
Eten | Magere vis, Aperitief, rijst, Salades |
Allergenen | Sulfiet |
De Verdejo-variëteit is inheems in het gebied en biedt een onderscheidende en exclusieve toon aan de wijnen van het gebied. Het wordt geanalyseerd door in de wijngaard het exacte tijdstip van oogsten te bemonsteren, om een perfecte balans van de componenten van de druif te verkrijgen. productie is een 100.000 flessen