- In prijs verlaagd

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Spanje, Rioja |
Druif | Tempranillo |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Bodega Muriel |
Eten | Lamsvlees, gegrild vlees, rood vlees, gezouten kazen |
Allergenen | Sulfiet |
In Spanje mag een Reserva type niet voor het vierde jaar na de oogst op de markt komen en moet minimaal 12 maanden houtrijping hebben gehad. Voor deze Muriel Reserva geldt dat hij 24 maanden houtrijping heeft gehad op Amerikaans en Frans eikenhout en daarna 24 maanden flesrijping.
De Muriel Rioja is mediumrood van kleur met een fijne vanilleneus en impressies van kersen, bessenconfijt en pruimen
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Gelegen in Rioja Alavesa en Rioja Alta wordt de wijngaard voornamelijk geteeld met een glassysteem, op zeer arme kalkrijke bodems met een kleiachtige textuur. Het proces van fermentatie en maceratie duurt 15 dagen in roestvrijstalen tanks.
De dagelijkse overschrijdingen maken de optimale extractie van kleur en tannines mogelijk. De veroudering duurt 24 maanden, met drie stellingen, in Amerikaanse eiken en Franse eiken vaten van 225 liter inhoud. De wijn rijpt 2 jaar in fles voordat hij op de markt komt.
Klassiek robijnrood met tegelkleuren. Neus zeer complex en intens, met fijne geuren om het ouder worden perfect samen te stellen: vanille, kruiden en aromatische kruiden. Herinneringen lijken een zeer rijpe vrucht.
Het gehemelte is een gebalanceerde en zeer fijne wijn, met een gepolijst en elegant lichaam en een zeer lange en aangename afdronk. Het is vooral goed met gebraden lamsvlees, lamskoteletten, vis in saus en gerookte en gezouten kazen. Uitstekende wijn om desserts met chocolade te begeleiden
Referentie: pr#0076
Merk: Muriel Wijnen
Gebied Spanje, Rioja Druif Tempranillo Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Muriel Eten Gegrild vlees, gerookte ham, Kazen Allergenen Sulfiet Klassieke Rioja die met een minimale houtrijping van 30 maanden lekker te drinken is bij rood vlees, en kruidige kip gerechten
Gebied | Spanje, Rioja |
Druif | Tempranillo |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Bodega Muriel |
Eten | Lamsvlees, gegrild vlees, rood vlees, gezouten kazen |
Allergenen | Sulfiet |
In Spanje mag een Reserva type niet voor het vierde jaar na de oogst op de markt komen en moet minimaal 12 maanden houtrijping hebben gehad. Voor deze Muriel Reserva geldt dat hij 24 maanden houtrijping heeft gehad op Amerikaans en Frans eikenhout en daarna 24 maanden flesrijping.
De Muriel Rioja is mediumrood van kleur met een fijne vanilleneus en impressies van kersen, bessenconfijt en pruimen