- In prijs verlaagd

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Italie, Veneto |
Druif | 60% Corvina, 30% Rondinella, 10% Molinara |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13 % |
Bottelaar | Rocco Alata |
Eten | Gegerilde vleesgerechten, kruidige (oude)kazen, Pasta's |
Allergenen | Sulfiet |
Serveren | 16-18 ℃ |
Jaar | 2017 |
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
.Deze Valpolicello Ripasso wijn van Rocca Alata maakt integraal deel uit van een gebied dat rijk is aan geschiedenis, bezaaid met oude forten en adellijke villa's. Deze Ripasso wordt geproduceerd volgens een unieke methode, waarbij Valpolicella-wijn opnieuw wordt gefermenteerd samen met de druivenschillen waaruit Amarone is voortgekomen. Het resultaat is een stevig gestructureerde wijn, maar met een grote elegantie en aantrekkingskracht, met een rijk boeket van wilde rode bessen en zachte nuances van zoethout en munt. Lekker bij gebakken pasta's, stoofschotels en marinades en bij oude kazen.
Apassimento proces voor het maken van Amarone wijn
Cantina di Soave is een coöperatie van verschillende wijnboeren ongeveer 400 die werd opgericht inhet jaar 1898, in het dorpje Soave, net ten oosten van Verona, nabij het Garda-meer. Het is vandaag de dag een van de meest prestigieuze Italiaanse wijnproducenten. De coöperatie bestaat uit vele kleine wijnbedrijven, waaronder Rocca Alata die onder streng toezicht de druiven telen en aanleveren aan de gedreven wijnmaker van de Cantina di Soave. Naast de Rocca Alata Valpolicella Ripasso hebben wij ook de Rocca Alata Valpolicella Amarone
Meer weten over wijn lees dan ons Blog
Datasheet
Referentie: bu#0480
Merk: Rocca Alata
Gebied Italie, Veneto Druif 70% Corvina, 20% Rondinella, 10% Molinara Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantina di Soave Rocco Alanta classificatie DOCG Allergenen Sulfiet Jaar 2017
Gebied | Italie, Veneto |
Druif | 60% Corvina, 30% Rondinella, 10% Molinara |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13 % |
Bottelaar | Rocco Alata |
Eten | Gegerilde vleesgerechten, kruidige (oude)kazen, Pasta's |
Allergenen | Sulfiet |
Serveren | 16-18 ℃ |
Jaar | 2017 |