Sorry for the inconvenience.
Search again what you are looking for
Référence: bu#0058
Marque: Cantine di Ora
Référence: pr#0289
Marque: Gerard Bertrand
Référence: pr#1160
Marque: Kono Wines
Référence: pr#0233
Marque: Bosman Adama
Banrock Station Wijnen
Opgroeien in Zuid-Australië betekende dat Paul Burnett dicht bij enkele van Australië's en zelfs 's werelds beste wijngaarden en wijnhuizen lag. Het is dus geen verrassing dat hij in wijnbereiding is beland.
Nadat hij door de VS en Italië was gereisd en ervaring opdeed in een aantal ongelooflijke wijnhuizen, keerde Paul terug naar Zuid-Australië en begon zijn werk bij Banrock Station.
Paul Burnett werd een wijnmaker om een paar redenen. Tijdens zijn 11 jaar besloot hij naar een wijnmakerij te gaan voor werkervaring omdat hij van scheikunde hield, maar vooral omdat het in de buurt van zijn moeders werk was, ze kon me afzetten en komen ophalen. hij wilde het openbaar vervoer vermijden !! Paul hield niet echt van wijn tot zijn derde jaar van de universiteit. Nu is het zijn favoriete ding buiten zijn familie en vrienden om.
Wijn maken is een enorme uitdaging, maar die uitdaging wordt verslavend. Wat Paul echter het leukst vind, is mensen ontmoeten, in een team werken en de wereld rondreizen om het verhaal van Banrock Station en de wijnen die Paul produceren te delen. Paul is echt trots om een wijn te maken die het milieu ondersteunt en een wereldwijd milieubewustzijn heeft.
Search again what you are looking for