- In prijs verlaagd

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Frankrijk, Haut Medoc |
Druif | Merlot |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13 % |
Bottelaar | Vignobles Dourthe |
Allergenen | Sulfiet |
class | village |
eten | kalfs en lamsvlees, wildgerechten, kaas |
De Haut-Médoc Moulin Reysson heeft een donkerrood en glanzend kleur. Het onthult in de neus aroma's van vers en rijp rood fruit, met een kleine toon van geroosterde noot. We ontdekken in de mond een mooie rondheid en veel flexibiliteit. Een evenwichtige Haut-Médoc met een frisse afdronk.
Wij adviseren u om het te serveren bij een temperatuur tussen 15 en 16 ° C, vergezeld van een gerecht gemaakt van rundvlees.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Het Kasteel Reysson is nu eigendom van het huis Dourthe , gelegen in de streek van Bordeaux. Het huis wordt nu gebruikt om het hele kasteel te verbeteren om Haut-Médoc Cru Bourgeois van hoge kwaliteit te ontwikkelen.
Referentie: pr#0075
Merk: Chateau Tour de Capet
Gebied Frankrijk, Bordeaux Saint Emilion Druif Merlot, Malbec, Cabernet Sauvignon Fles 0,75 L Alc perc 12,5 % Bottelaar Chateau Tour de Capet Eten Wild, Eendeborst, Capaccio, Kazen Allergenen Sulfiet Class Saint Emilion Gran Cru Diepe granaatrode kleur. Neus met toetsen van licht toast en rijp fruit een heerlijke complexiteit. Mooi...
Referentie: pr#0078
Merk: Château Patache
Gebied Frankrijk, Bordeaux, Medoc Druif Cabernet Franc, Cab Sauvignon, Petit Verdot, Merlot Fles 0,75 L Alc perc 12,5 % Bottelaar Chateau Patache Allergenen Sulfiet class Cru bourgeois eten Wild gerechten, vlees in saucen, Entrecot,Lamsgerechten Deze Bordeaux heeft een neus van mooi rood en zwart fruit en heeft een lichte houttoets....
Referentie: pr#0111
Merk: Chateau Dulong
Gebied Frankrijk, Bordeaux Druif Merlot, Cabernet Sauvignon Fles 0,75 L Alc perc 12,5 % Bottelaar Chateau Dulong Eten zacht rood vlees, varkensvlees, ovenschotels Allergenen Sulfiet Dit is een Typisch bordeaux van merlot en cabernet sauvignon. Geen overdreven sterken geur. Niet al te krachtige tannines, beetje citrus en tabak. Ronde...
Gebied | Frankrijk, Haut Medoc |
Druif | Merlot |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13 % |
Bottelaar | Vignobles Dourthe |
Allergenen | Sulfiet |
class | village |
eten | kalfs en lamsvlees, wildgerechten, kaas |
De Haut-Médoc Moulin Reysson heeft een donkerrood en glanzend kleur. Het onthult in de neus aroma's van vers en rijp rood fruit, met een kleine toon van geroosterde noot. We ontdekken in de mond een mooie rondheid en veel flexibiliteit. Een evenwichtige Haut-Médoc met een frisse afdronk.
Wij adviseren u om het te serveren bij een temperatuur tussen 15 en 16 ° C, vergezeld van een gerecht gemaakt van rundvlees.