Punkte speichern

Artikel-Nr.: pr#0359

Marke: Prime Cuts

Prime Cuts red blend

Gebied Zuid Afrika, SwartlandDruif BlendFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Prime CutsAllergenen SulfietEten Vlees, Bbq, Swartland-Trauben werden fachmännisch mit Leidenschaft und Können gemischt, um Weine voller Geschmack und Charakter zu produzieren. Ein absoluter Cape-Klassiker!
Preis € 7,85
Mehr
Auf Lager

Artikel-Nr.: pr#1160

Marke: Kono Wines

Kono Sauvignon Blanc

Bereich Neuseeland, MarlboroughTraube Sauvignon BlancFlasche 0,75 lAlc Perc 12,5 %Abfüller KonoEssen Fisch, Meeresfrüchte, Ziegenkäse, SalateAllergene Sulfit
Preis € 11,97
Mehr
Auf Lager
Alle Verkaufshits

Artikel der Marke Chateau Beauchene

Chateau Beauchene

DE FAMILIE VERGNIAUD-BERNARD

 

De familie van Michel Bernard is al sinds de 17e eeuw aanwezig in Orange. "Mesnagers", dat wil zeggen boeren tot de revolutie van 1789, kochten de eerste wijnstokken tijdens de verkoop van nationale goederen in 1794. Ze maken nog steeds deel uit van de familiewijngaard. Michel Bernard en zijn vrouw Dominique Vergniaud nemen sinds 1971 de verantwoordelijkheid op zich voor de wijnbouw, die ze geleidelijk hebben uitgebreid. In 2004 sloot hun oudste dochter Amandine zich bij hen aan. Tegenwoordig is het kasteel de zetel van de wijnbereiding en rijping van de verschillende familiewijngaarden. Het omvat 70 hectare wijngaarden, verdeeld over de appellations:

- Châteauneuf du Pape

- Côtes du Rhône Village

- Côtes du Rhône

 

De hele oogst wordt gebotteld op het kasteel. In nauw en permanent contact met de Wijnuniversiteit en het Inter Rhône Onderzoekslaboratorium zorgt Michel Bernard persoonlijk voor het teelt- en wijnbouwwerk. Dominique Vergniaud volgt de administratie, verkoop in Frankrijk en in de kelder, en Amandine Bernard leidt de exportverkoop en marketing vanuit haar kantoor in Londen en zorgt voor de persoonlijke verzorging van klanten in Europa.

Zijn principes in de wijngaarden zijn eenvoudig: de wijngaarden worden geploegd, er worden geen herbiciden gebruikt, behandelingen worden tot een minimum beperkt en het snoeien is ernstig om de opbrengsten laag te houden. Vinificatie vindt plaats in open houten vaten, alle druiven zijn volledig ontdaan (à la Jayer), en gisting wordt niet veroorzaakt door het toevoegen van gekweekte gist, dus het kan een paar dagen duren om te starten (een "natuurlijke" koude pre-maceratie) met behulp van eigen. Elk jaar worden er nieuwe vaten toegevoegd voor rijping, maar hun aandeel blijft zeer laag om wijnen te produceren waar fruit domineert. Het is belangrijk om te benadrukken dat hier geen recept is. Wijnbereiding volgt een algemeen thema, maar technieken kunnen van jaar tot jaar worden aangepast aan de omstandigheden van het jaartal.

.https://chateaubeauchene.fr/

Aktive Filter

Folgen Sie uns auf Facebook