Als u geen 18 of ouder bent kunt u deze website niet bezoeken.
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?
Punten sparen
  • Aanbiedingen

Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Domaine Trouillet

Domaine Trouillet

Domain Trouillet

HET DOMEIN

Alle finesse van de grote Bourgogne

Ideaal gelegen aan de voet van de beroemde Roche de Solutré, in het gehucht Pouilly, strekt het landgoed Trouillet dat momenteel wordt beheerd door William (4e generatie) zich vandaag uit over ongeveer twintig hectare, een teken van grote dynamiek omdat Jules Guérin, de overgrootvader van William , begon met een deelpacht van 4 hectare die zijn zoon Jean vervolgens 45 jaar lang exploiteerde. De uitbreiding vond geleidelijk plaats over de generaties heen, waardoor we vandaag verschillende erkende appellations kunnen produceren: Pouilly-Fuissé, Saint Véran, Pouilly Vinzelles, Pouilly Loché en Mâcon Solutré.

Domaine Trouillet

ONZE TERROIRS

Onze wijnstokken, gemiddeld 40 tot 50 jaar oud,

zijn geplant op de klei-kalksteengronden van 6 gemeenten rondom het landgoed: Solutré-Pouilly, Fuissé, Loché, Vinzelles, Leynes, Davayé.

Ze profiteren van uitzonderlijke terroirs met verschillende blootstellingen, die een breed scala aan droge en fruitige wijnen van grote complexiteit produceren, om de meest veeleisende fijnproevers te bekoren.

ONZE WIJNEN

De uitbreiding vond geleidelijk plaats,

door de generaties heen, waardoor we vandaag de dag verschillende erkende appellations kunnen produceren: Pouilly-Fuissé, Saint Véran, Pouilly Vinzelles, Pouilly Loché en Mâcon Solutré.

Domaine Trouillet

Actieve filters

Volg ons op Facebook