

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, VenetoDruif Corvina,Molinara,RondinellaFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Cantine di OraEten krachtige kazen,Rood vlees, WildgerechtenAllergenen SulfietJaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, PugliaDruif PrimitivoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Castel WinesEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Allergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Italie, Emilia Romagna |
Druif | Chardonnay 70%, Sauvignon Blanc 30% |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Umberto Cesari |
Allergenen | Sulfiet |
Eten | vette vis, lichte gerechten, schaal schelpdieren |
Leuke blend op basis van 70% Chardonnay en 30% Sauvignon Blanc.
Intense neus met geuren van abrikoos en perzik, afsluitend met bloemige tonen van jasmijn en rozenblaadjes. In de mond is deze wijn soepel en intens van smaak met evenwichtige zuren.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Umberto Cesari
In 1967 volgt Umberto Cesari zijn droom. Hij koopt een wijngaard van 20 hectare in het pittoreske Emilia–Romagna om er de allerbeste Sangiovese te verbouwen. Tegen alle gangbare opvattingen in, zonder kapitaal of kennis, begint hij aan zijn passioneel avontuur.
Umberto Cesari was de eerste producent die geloofde in het potentieel van de Sangiovese druif, een vertrouwen dat later internationaal weerklank kreeg en tot op vandaag een onwrikbare hoeksteen blijft van zijn wijnfilosofie. De geschiedenis van Umberto Cesari is een verhaal van familiebanden, jarenlange toewijding en volharding.
Datasheet
Gebied | Italie, Emilia Romagna |
Druif | Chardonnay 70%, Sauvignon Blanc 30% |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Umberto Cesari |
Allergenen | Sulfiet |
Eten | vette vis, lichte gerechten, schaal schelpdieren |
Leuke blend op basis van 70% Chardonnay en 30% Sauvignon Blanc.
Intense neus met geuren van abrikoos en perzik, afsluitend met bloemige tonen van jasmijn en rozenblaadjes. In de mond is deze wijn soepel en intens van smaak met evenwichtige zuren.