

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Italie, Toscane |
Druif | 40% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14,5 % |
Bottelaar | Poggio al Tesoro |
Allergenen | Sulfiet |
eten | Kalfsvlees,Gevogelte,Pasta |
Deze Toscaanse rode wijn Mediterra is aangenaam en drinkbaar vanaf het eerste slokje, gekenmerkt door een pittige ziel die is afgeleid van de Syrah, een druivenras dat de laatste tonen begeleidt waarin ook Merlot en Cabernet Sauvignon voorkomen.
Goede begeleiden van verschillende klassieke op vlees-gebaseerde recepten, de wijn ook in combinatie met vis kan drinken. In ieder geval zal het u niet teleurstellen, wat de hoge kwaliteit van de producten bevestigt.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Dit zijn drie variëteiten die groeien met het cordon systeem in de "Le Sondraie" wijngaard, gelegen op een hoogte van 25 meter boven de zeespiegel en gekenmerkt door een terroir samengesteld uit klei en zand, met een sterke aanwezigheid van ijzer en magnesium.
De bessen, worden zorgvuldig geselecteerd tijdens de oogst, nadat ze zijn geoogst, worden ze naar het terrein gebracht dat wordt gebruikt voor de vinificatie van Poggio al Tesoro, de druiven worden zachtjes geperst en gedurende 12 dagen naar alcoholische gisting in staal.
Vervolgens gaan we verder naar de verfijningsfase, waarin de wijn 8 maanden in vaten rust, de tweede passage .
De Poggio al Tesoro Mediterra onthult zich aan het oog met een typisch robijnrode kleur. Alle aroma's die bijdragen aan het smaken van het geurprofiel van dit product, vertellen sensaties meestal fruitig, verrijkt echter ook door plantaardige en kruidige aroma's.
In de mond is het fluwelig in het lichaam, omhuld door het gehemelte, met een hartige en zachte slok , waaruit een lichte smaak van specerijen naar voren komt. Een fles waarmee Poggio al Tesoro, een wijnhuis van de familie Allegrini, de kwaliteit van zijn project in het Bolgheri-gebied bevestigt, zoals blijkt uit de behaalde interessante scores
Merk: Poggio al Tesoro
Gebied Italie, Toscane Druif Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet Franc Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Poggio al Tesoro Allergenen Sulfiet Eten gestoofd vlees, Kaas, Pasta met vleessauce, Kip Sondraia Bolgheri DOC Superiore is een rode wijn uit de Toscane van Allegrini geproduceerd in de wijngaarden van Poggio al Tesoro, gelegen...
Gebied | Italie, Toscane |
Druif | 40% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14,5 % |
Bottelaar | Poggio al Tesoro |
Allergenen | Sulfiet |
eten | Kalfsvlees,Gevogelte,Pasta |
Deze Toscaanse rode wijn Mediterra is aangenaam en drinkbaar vanaf het eerste slokje, gekenmerkt door een pittige ziel die is afgeleid van de Syrah, een druivenras dat de laatste tonen begeleidt waarin ook Merlot en Cabernet Sauvignon voorkomen.
Goede begeleiden van verschillende klassieke op vlees-gebaseerde recepten, de wijn ook in combinatie met vis kan drinken. In ieder geval zal het u niet teleurstellen, wat de hoge kwaliteit van de producten bevestigt.