

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Frankrijk, Languedoc |
Druif | Syrah, Grenache |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 15 % |
Bottelaar | Gerard Bertrand |
Allergenen | Sulfiet |
Eten | Rundvlees, stoofgerechten, kazen |
Robuuste en krachtige rode wijnen zijn volle of zeer volle wijnen met een rijke smaak.
Door de rijping van eikenhout kun je krachtige, kruidige tonen onderscheiden. Hoge tannines geven deze wijnen een goede structuur.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Gerard Bertrand was een rugbyspeler en ging het ouderlijke wijnhuis in de Midi binnen na het voltooien van zijn carrière. Het zuiden van Frankrijk, de Midi, is voor Gerard Bertrand de 'Nieuwe Wereld' van Europa
Hier vindt hij alle natuurlijke omstandigheden voor grote wijnen: druivensoorten, terroir en klimaat. Wat hij met zich meebrengt, is zijn talent en zijn oneindige passie voor wijn.
Winemaker is geen beroep voor Bertrand, gekozen in een opwelling. Omdat zelfs zijn wijnstokken altijd worden geplant voor de volgende generatie. Precies zoals zijn vader, Georges Bertrand, voor hem had gedaan. Duurzame wijnbouw en het behoud van het ecologische evenwicht zijn voor Gerard Bertrand de belangrijkste uitdagingen van onze tijd.
Het "Domaine de Villemajou" van de vader is vier wijnmakerijen geworden: In aanvulling op de familie-erfgoed in de Corbières, zijn dit "Cigalus" ook Corbieres, "Laville-Betrou" in Minervois-La-Liviniere en de "Château de l'Hospitalet" in Narbonne, omgeven staat Clape. Meer dan honderd verschillende wijnen firmieren nu onder de naam Gerard Bertrand, maar elke wijn is een persoonlijke belofte aan de klanten: gegarandeerde kwaliteit van harte.
Referentie: vl#0288
Merk: Gerard Bertrand
Gebied Frankrijk, Languedoc Druif Merlot,Cabernet,Sauvignon,syrah, Grenache Fles 0,75 L Alc perc 12,5 % Bottelaar Gerard Bertrand Eten wild, rund, Lam, zachte kazen. Allergenen Sulfiet Jaar De eerste smaak in de mond is schoon, vol en weelderig ondersteund door zachte, zachte tannines Een diepe granaatrode kleur met...
Referentie: pr#0347
Merk: Gerard Bertrand
Gebied Frankrijk, Languedoc Druif shiraz 30%, grenache 30%, mourvedre 20%, Carignan 20% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Gerard Bertrand Allergenen Sulfiet Eten rundvlees, gegrild vlees, wild De druiven worden geteeld in de biologische landbouw en profiteren dankzij de nabijheid van de kust van een microklimaat dat veel...
Gebied | Frankrijk, Languedoc |
Druif | Syrah, Grenache |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 15 % |
Bottelaar | Gerard Bertrand |
Allergenen | Sulfiet |
Eten | Rundvlees, stoofgerechten, kazen |
Robuuste en krachtige rode wijnen zijn volle of zeer volle wijnen met een rijke smaak.
Door de rijping van eikenhout kun je krachtige, kruidige tonen onderscheiden. Hoge tannines geven deze wijnen een goede structuur.