

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | frankrijk, Rhone, |
Druif | Grenache, Syrah |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14,5 % |
Bottelaar | Domaine Pierre Amadieu |
Eten | Wild, Rood vlees, Stoofgerechten, Rijpe kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Terroir: Vinsobres, is de meest noordelijke cru van het zuidelijke Rhônedal. Gelegen op een hoogte van 350 m, zijn de terrassen van Les Piallats op het zuidoosten gelegen en samengesteld uit grijze mergel en oevers van grind van rivieroorsprong. In deze streek bereikt Grenache, maar aan de noordgrens, een optimale rijpheid en ontwikkelt Syrah een verbazingwekkende frisheid.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Pierre Amadieu eigenaar en wijnboer in Gigondas sinds 1929
“Onze geschiedenis begint in 1929 wanneer mijn grootvader besluit om onder de kenmerkende Pierre Amadieu zijn wijn te bottelen en te verhandelen die afkomstig is van de 7 hectare aan wijngaard in Gigondas die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Hij is dan een van de eersten die de naam van de appellation op zijn flessen afdrukt en verkrijgt vanaf 1932 een gouden medaille in het Nationale Landbouwconcours van Parijs.
Ik sta momenteel aan het hoofd van het bedrijf, werkend met mijn oom en mijn drie neven en nichten. Ik ben verantwoordelijk voor de wijnbereiding met mijn neef Jean-Marie. Mijn oom Claude runt de wijngaard. Mijn neef Henri-Claude beheert de verkoop, en zijn zus, Marie, is verantwoordelijk voor particuliere klanten en de kelderdeur. Samen volgen we de aloude familietraditie van respect voor de bodem om wijnen te produceren die ons unieke terroir weerspiegelen en belichamen. Ons doel is om u wijnen aan te bieden die trouw zijn aan de kwaliteitsnormen van mijn grootvader, maar met een vleugje moderniteit om de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen.
Ik ben geen aanhanger van overgehaalde wijnen en vaak “zwaar” naar smaak; mijn ambitie is eerder om evenwichtige wijnen te verkrijgen met een Bourgondische fijnheid. Door de rijping probeer ik alle elegantie en de rijkdom van onze beschermde Terroirs op de hoogten van de appellation Gigondas te onthullen. Van wijnstokken tot het bottelen zijn geduld en observatie vereist. Vandaag de dag gewaardeerd over de hele wereld, behoudt elke vintage zijn subtiliteiten die ik graag aan uw waardering onderwerp.”
Pierre Amadieu
Referentie: pr#0115
Merk: Pierre Amadieu
Gebied Frankrijk, cotes du Rhone Druif Shiraz, Grenache, Mouvedre Fles 0,75 L Alc perc 15 % Bottelaar Piere Amadieu Allergenen Sulfiet class cotes du Rhone eten rundvlees, Lam, Pittig eten, Harde Kazen Een Heerlijke Cote's du Rhone gemaakt uit een wijngaard met 60 jaar oude stokken, de druiven worden met de hand geplukt op de helling...
Referentie: pr#0276
Merk: Pierre Amadieu
Gebied Frankrijk, Cote du Rhone Druif Grenache, Syrah Fles 0,75 L Alc perc 13% Bottelaar Pierre Amadieu Allergenen Sulfiet Eten Lamsvlees, rijpe kazen, gebraden vlees Amadieu's Vacqueyras la Grangeliere is gewoon heerlijk verterbaar en is een 80-20 mix van Grenache en Syrah. Subtiele garrigue tonen samen met rode bessen in deze volle...
Gebied | frankrijk, Rhone, |
Druif | Grenache, Syrah |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14,5 % |
Bottelaar | Domaine Pierre Amadieu |
Eten | Wild, Rood vlees, Stoofgerechten, Rijpe kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Terroir: Vinsobres, is de meest noordelijke cru van het zuidelijke Rhônedal. Gelegen op een hoogte van 350 m, zijn de terrassen van Les Piallats op het zuidoosten gelegen en samengesteld uit grijze mergel en oevers van grind van rivieroorsprong. In deze streek bereikt Grenache, maar aan de noordgrens, een optimale rijpheid en ontwikkelt Syrah een verbazingwekkende frisheid.