Hvis du ikke er 18 år eller eldre kan du ikke besøke denne nettsiden.
Vi selger ikke alkohol til personer under 18 år. Du må være 18 år eller eldre for å besøke denne nettsiden. Ikke del innhold fra dette nettstedet med noen under 18 år. Er du over 18 år?
Spar poeng

Referanse: pr#1160

Merke: Kono Wines

Kono Sauvignon Blanc

Område New Zealand, MarlboroughDrue Sauvignon BlancFlaske 0,75 LAlc perc 12,5 %Tapper KonoÅ spise fisk, sjømat, geitost, salaterAllergener Sulfitt
Pris € 11,97
More
Op Voorraad
Alle bestseljarane

List opp alle produkter etter merke Le Cercle des Vignerons de Saint Louis

Le Cercle des Vignerons de Saint Louis

De Cercle des Vignerons de Provence haalt zijn wortels al meer dan dertig jaar uit het Provençaalse terroir. In 1973 richtten 1.800 wijnbouwers uit coöperatieve en particuliere kelders in de Var een Unie van Coöperaties (COVIVAR) op die UVIVAR zou worden - Le Cellier de Saint-Louis. Begin jaren tachtig bleken de resultaten van deze groep positief. Op de assemblage- en verpakkingssite in Brignoles (Var) wordt al 300.000 hectoliter wijn in bulk verkocht. Tegelijkertijd ontwikkelen zich bottel- en Bag-in-Box-verpakkingsactiviteiten. In de loop der jaren voegden nieuwe coöperatieve en privékelders uit de Var en Bouches-du-Rhône zich bij de groep en verenigden zich rond het commerciële merk Le Cellier de Saint Louis. 

Eindelijk, in 2004, de Vignerons des Caves de Provence, de andere grote Union du Var, ligt dicht bij de Cellier de Saint Louis. De Cercle des Vignerons de Provence wordt gecreëerd. Met meer dan 250.000 hectoliter input en 22 miljoen geproduceerde flessen, die bijna 10% van de productie van Provençaalse wijnen vertegenwoordigen, wordt Le Cercle des Vignerons de Provence nu gezien als de belangrijkste specialist in zijn productiegebied.


De ondersteuning van een state-of-the-art technisch platform... De industriële tool van de Cercle des Vignerons de Provence zorgt voor de bereiding, verpakking en marketing van de wijnen van haar leden. Het efficiënte en effectieve technische platform omvat een filtratiewerkplaats, twee bottellijnen (9.000 flessen/uur en 3.000 flessen/uur), een BIB-bottellijn, een roestvrijstalen vatkamer van 30.000 hectoliter en een wijnkelder, rijping in vaten van 300 vaten. Twee mobiele bottelwagens completeren het verpakkingssysteem.De apparatuur maakt het mogelijk om alle flesformaten en verpakkingen te verwerken, uit een regio die rijk is aan verschillende terroirs en originele presentaties. Ondersteund door een veeleisend onderhoudsbeleid, maakt deze verpakkingstool, volledig geklimatiseerd, het mogelijk om op alle verzoeken te reageren. 7.500 m2 magazijnen op twee locaties, huisvest de voorbereiding van bestellingen en de opslag van afgewerkte producten.Met hoge normen en nauwkeurigheid, beheersen alle fasen, de technische en commerciële managers selecteren de wijnen voor elke markt. Ze passen op hun service met betrekking tot hun wijnen een vrijwillig proces van continue verbetering toe dat in 2003 werd bekroond met de ISO 9001-certificering, versie 2000.

Aktive filtre

Follow us on Facebook