- In prijs verlaagd

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, VenetoDruif Corvina,Molinara,RondinellaFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Cantine di OraEten krachtige kazen,Rood vlees, WildgerechtenAllergenen SulfietJaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, PugliaDruif PrimitivoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Castel WinesEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Allergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Frankrijk, Loire |
Druif | Cabernet Franc |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12 % |
Bottelaar | Bouvet |
Allergenen | Sulfiet |
eten | terras, salades, visgerechten, gegrilde kip |
Helder en zalmroze in kleur met fijne bubbels en een aangename mousse. De verse frambozen, rode bessen en perziken op de neus krijgen structuur in de mond, met zwarte bessen en kweeperen, aardse tonen en fijne kruiden.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Bouvet-Ladubay haalt zijn vruchten uit meer dan 100 percelen in de Loire-vallei en haalt de beste kwaliteit bij elke oogst door zijn langdurige relaties met wijnbouwers.
Het persen van druiven wordt gemonitord in de wijngaarden; kleur wordt verkregen met een snelle maceratie van de rode Cabernet-Frank op zijn schil.
De gisting vindt plaats in roestvrij staal, daarna worden de wijnen gemengd en wordt de cuvée gebotteld voor de tweede gisting, volgens de traditionele methode.
Een sprankelend rosé van de Loire-vallei, gemaakt van Cabernet Franc, de eigen druif van de Loire, Gemaakt met behulp van de traditionele methode die wordt gebruikt in Champagne
Referentie: pr#0063
Merk: Bouvet
Gebied Frankrijk, LoireDruif Cabernet FrancFles 0,75 LAlc perc 12 %Bottelaar Bouvet Allergenen Sulfieteten terras, salades, visgerechten, gegrilde kipHelder en zalmroze in kleur met fijne bubbels en een aangename mousse. De verse frambozen, rode bessen en perziken op de neus krijgen structuur in de mond, met zwarte bessen en...
Referentie: pr#0064
Merk: Louis bouillot
Gebied Frankrijk, BourgogneDruif Pinot noir, Chardonnay, GamayFles 0,75 LAlc perc 12 %Bottelaar Louis BouillotAllergenen Sulfieteten terras, salades, visgerechten Een unieke Crémant de Bourgogne in zijn soort, een grote charmeur geboren uit de assemblage van drie druivensoorten: Pinot Noir, Chardonnay en Gamay....
Referentie: pr#0065
Merk: Louis bouillot
Gebied Frankrijk, BourgogneDruif 60% Pinot noir, 35%Chardonnay, 5%Gamay en aligoteFles 0,75 LAlc perc 12 %Bottelaar Louis BouillotAllergenen Sulfieteten terras, salades, visgerechten Deze cremant heeft een fruitige en florale neus, een royale en levendige mond, de Aroma’s weerspiegelen alle delicatesse van vruchten uit de...
Referentie: pr#0100
Merk: Bouvet Ladubay
Gebied Frankrijk, LoireDruif Chenin BlancFles 0,75 LAlc perc 12,5 %Bottelaar Bouvet LadubayAllergenen SulfietEten vis, oesters, wit vlees, gevogelteDeze Cuvee ontwikkelt een boeket dat wit fruit, perzik, acacia, honing, hazelnoot en enkele jasmijntonen combineert. Het is de wijn die de mooiste uitdrukking vertegenwoordigt van een...
Gebied | Frankrijk, Loire |
Druif | Cabernet Franc |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12 % |
Bottelaar | Bouvet |
Allergenen | Sulfiet |
eten | terras, salades, visgerechten, gegrilde kip |
Helder en zalmroze in kleur met fijne bubbels en een aangename mousse. De verse frambozen, rode bessen en perziken op de neus krijgen structuur in de mond, met zwarte bessen en kweeperen, aardse tonen en fijne kruiden.