

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Portugal, Sebutal |
Druif | Aragonisch, Trincadeira, Syrah, Alicante Bouschet |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14 % |
Bottelaar | Domingos Soares Franco |
Eten | rood vlees, gegrild vlees, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
José Maria da Fonseca heeft zojuist de Ripanço uitgebracht, een wijn uit de regio Alentejo, geproduceerd in de wijnmakerij José de Sousa in Reguengos de Monsaraz. De naam van deze wijn Ripanço staat voor een techniek die we in een zeer klein percentage gebruiken, die dateert uit de Romeinse tijd en traditioneel werd gebruikt in Zuid-Portugal voor het mannelijk ontstelen van de druiven met behulp van een tafel, een ripanço-tafel, met houten staven. Hoewel we deze techniek in een heel klein percentage gebruiken, is het voldoende om een zeer zachte en elegante wijn te verkrijgen zonder de harde tannines van de stengels.
Het wijnhuis staat in het centrum van het kleine stadje Reguengos de Monsaraz, gelegen in het hart van de provincie Alentejo in het zuiden van Portugal. Het combineert traditie en geschiedenis met de modernste technologie, en het is de exacte mix van oud en nieuw - een constante in de lange geschiedenis van José Maria da Fonseca - die José de Sousa zo subliem maakt, een mix van bekwaam vakmanschap en moderniteit.
Zo kom je een traditionele wijnmakerij tegen (onder de grond gebouwd om het hele jaar door koele temperaturen te behouden), met twee lagares (open tanks) voor het betreden van de druiven, 114 klei-amforen voor fermentatie, een ripanço-tafel en een moderne wijnmakerij uitgerust met 44 roestvrijstalen tanks en technologie om een deel van de rode wijn te maken.
Datasheet
Referentie: pr#0736
Merk: Jose Maria Da Fonseca
Gebied Portugal, Sebutal Druif Fernao Pires, Moscatel de Sebutal Fles 0,75 L Alc perc 12 % Bottelaar Domingos Soares Franco Eten Wit vlees, vis, voorgerechten Allergenen Sulfiet Lichtgele kleur. Aroma van tropisch fruit en limoen. Zacht met een goede zuurgraad in de mond.
Referentie: pr#0737
Merk: Jose Maria Da Fonseca
Gebied Portugal, Sebutal Druif Castelao, Trincadeira Fles 0,75 L Alc perc 12 % Bottelaar Domingos Soares Franco Eten rood vlees, gegrild vlees, kazen Allergenen Sulfiet JMF is een verwijzing naar het José Maria da Fonseca Manor House, gebouwd in de 19e eeuw, een plek waar je de essentie van een 7 generatie wijnfamilie leert kennen....
Gebied | Portugal, Sebutal |
Druif | Aragonisch, Trincadeira, Syrah, Alicante Bouschet |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14 % |
Bottelaar | Domingos Soares Franco |
Eten | rood vlees, gegrild vlees, kazen |
Allergenen | Sulfiet |