

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Italie, Piedmond |
Druif | Barbera |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Giacomo Grimaldi |
Eten | Vleesgerechten, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Kruidig en een tikje boers. Briljant robijnrode kleur met sappige vruchtenaroma’s. In de smaak rood rijp fruit als kersen, met goede kruidigheid en warmte. Soepele afdronk waarin het fruit duidelijk domineert.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Een geweldige wijn aangeboden door een zeer groot gebied. Deze Barbera d'Alba "" Valmaggiore "" kan gezien worden als een kleine Barolo of als een mooie nebbiolo
Geproduceerd van 100% Barbera, deze wijn brengt maanden door in eiken vaten, 50% nieuwe vaten. Daarna brengt hij 8 maanden door in de tank. Deze wijn geeft u toegang tot een uitzonderlijk domein AVC wijn van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Kruidig en een tikje boers. Briljant robijnrode kleur met sappige vruchtenaroma’s. In de smaak rood rijp fruit als kersen, met goede kruidigheid en warmte. Soepele afdronk waarin het fruit duidelijk domineert.
Het Giacomo Grimaldi-veld werd in 1930 opgericht door Ernesto Grimaldi. In 1983 nam Giacomo de teugels van het landgoed over. In die tijd werden de overgrote meerderheid van de redenen in het groot verkocht. In 1996 heeft Ferruccio Grimaldi besloten de fakkel, levendige passie voor wijn, op zich te nemen. Op dat moment kende het gebied kwalitatieve vernieuwing. Hij heeft altijd de druiven gebruikt die zijn verkregen in eigen wijngaard, maar het veld is in de loop van de tijd gegroeid door de verwerving van land in de meest populaire regio's, overtuigd door het potentieel van wijnen uit Barolo.
Het landgoed passeerde 1,5 ha tot 10 ha in 6 ha Barolo, Barbera 2 ha d'Alba, Dolcetto d'Alba 1 van 1 en Nebbiolo. Het gebied wordt gekenmerkt door een zorgvuldige selectie van klonen die door een beperkte kwantiteitsproductie worden gebruikt om de kwaliteit te bevorderen. In deze context oefent het veld in de vroege zomer met groen oogsten. De alcoholische fermentatie gebeurt in tank maar malolactisch direct in Franse eiken vaten. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar. Barbera 2 ha d'Alba, Dolcetto d'Alba 1 van 1 en Nebbiolo.
Het gebied wordt gekenmerkt door een zorgvuldige selectie van klonen die door een beperkte kwantiteitsproductie worden gebruikt om de kwaliteit te bevorderen. In deze context oefent het veld in de vroege zomer met groen oogsten. De alcoholische fermentatie gebeurt in tank maar malolactisch direct in Franse eiken vaten. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar. Barbera 2 ha d'Alba, Dolcetto d'Alba 1 van 1 en Nebbiolo. Het gebied wordt gekenmerkt door een zorgvuldige selectie van klonen die door een beperkte kwantiteitsproductie worden gebruikt om de kwaliteit te bevorderen. In deze context oefent het veld in de vroege zomer met groen .
De alcoholische fermentatie gebeurt in tank maar malolactisch direct in Franse eiken vaten. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar.vis La Chanière is de wijngaard aan de noordkant van de weg die van Pommard naar de Hautes-Côtes leidt, net boven de kloof van de belangrijkste cru Les Arvelets
Datasheet
Gebied | Italie, Piedmond |
Druif | Barbera |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Giacomo Grimaldi |
Eten | Vleesgerechten, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Kruidig en een tikje boers. Briljant robijnrode kleur met sappige vruchtenaroma’s. In de smaak rood rijp fruit als kersen, met goede kruidigheid en warmte. Soepele afdronk waarin het fruit duidelijk domineert.