

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Frankrijk, Bordeaux Saint Emilion |
Druif | 95% Merlot, 5%Cabernet franc |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Chateau Laroque |
Eten | Wild, rund, Lam, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Class | Gran Cru Classe |
Deze door Merlot gedomineerde claret, een Saint-Émilion van topklasse uit een door een familie gerund kasteel, heeft geconcentreerd, rijk, geurig fruit. Handgeplukte druiven van wijnstokken met een lage opbrengst zorgen voor een uitstekende kwaliteit.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Château Laroque heeft de grootste oppervlakte aan wijnstokken van de appellatie Saint-Emilion voor één domein (61 hectare in massale selectie), terwijl het de onderscheiding van een grand cru classé behoudt. Het heeft meer dan negen eeuwen geschiedenis in zijn uitzonderlijke, kalkachtige terroir. Het Merlot-ras gedijt hier goed, waar het al het water en de voedingsstoffen aantrekt die het nodig heeft om volledig tot rijpheid te komen. Deze druif vormt ongeveer 95% van de beste cuvée van het Château, geholpen door zijn trouwe metgezel, Cabernet Franc. De oogsten worden met de hand uitgevoerd en de druiven worden per perceel gevinifieerd om het karakter van de individuele terroirs te respecteren. De extracties zijn zacht en in kleine, betonnen vaten zodat de wijn zijn knapperigheid kan behouden. Een specialiteit van de regio, de rijping is reductief (op fijne droesem) en duurt ongeveer een jaar in eikenhouten vaten. anno 2015, de familie Beaumartin verwelkomde David Suire, een van de topmensen van de appellation. Sinds een jaar beheert hij de vinificaties. Gidsen en professionele proevers zijn het eens over de topkwaliteit van de laatste jaargangen van het pand. Ze zijn genereus en gestructureerd, bereiken relatief snel een opmerkelijk evenwicht en hebben een enorm verouderingspotentieel van 30 tot 40 jaar.
Datasheet
Gebied | Frankrijk, Bordeaux Saint Emilion |
Druif | 95% Merlot, 5%Cabernet franc |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Chateau Laroque |
Eten | Wild, rund, Lam, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Class | Gran Cru Classe |
Deze door Merlot gedomineerde claret, een Saint-Émilion van topklasse uit een door een familie gerund kasteel, heeft geconcentreerd, rijk, geurig fruit. Handgeplukte druiven van wijnstokken met een lage opbrengst zorgen voor een uitstekende kwaliteit.