- In prijs verlaagd

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Italie, Piemonte |
Druif | Arneis |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13 % |
Bottelaar | Azienda Mario Giribaldi |
Eten | Sushi, Vis, Schaal en schelpdieren, terras, salades |
Allergenen | Sulfiet |
Class | D.O.C |
Jaar | 2021 |
Type | Biologisch |
Blog | Azienda Mario Giribaldi |
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Azienda Mario Giribaldi Arneis Langhe Milandola Een intense strogele kleur met gouden reflexen; delicaat en licht. Met verschillende bloemige tonen en met name witte bloemen zijn duidelijk te herkennen in de neus. Sensaties van perziken, meloen en passiebloem. In de mond is hij vol, zacht met sensaties van appels en meloen.
PRODUCTIEZONE
Deze Arneis komt van de wijngaard “Prato della Porta” in de omgeving van Rodello en ligt 430 meter boven zeeniveau. De wijngaard ligt op heuvelachtig terrein met kleiachtige, losse en vruchtbare grond met een Zuidoost-blootstelling.
TRIMSYSTEEM EN WIJNGAARDEN
Deze biologische wijngaard is uitsluitend samengesteld uit Arneis (inheemse wijnstokken). Het trimsysteem is aangepast Casarsa met 4.200 wijnstokken per hectare.
TECHNOLOGISCHE VERMELDINGEN
Een zachte persing van de druiven en een koude decantatie gedurende 24 uur: een temperatuurgecontroleerde fermentatie (18-20 °C) gedurende 30 dagen gevolgd door 90 dagen liggend op zijn gist: (om het mano-eiwit te extraheren) rust de wijn vervolgens voor minstens twee maanden in de fles.
KENMERKEN
Een intense strogele kleur met gouden reflexen; delicaat en licht. De verschillende bloemige tonen en met name witte bloemen zijn duidelijk zichtbaar in de neus. Sensaties van perziken, meloen en passiebloem. zacht met sensaties van appels en meloen.
FOODPAIRING
Een aangenaam aperitief, past goed bij voorgerechten, vis, sushi, schaaldieren en lichte kaas.
SERVEERTEMPERATUUR: 13-16°C
De wijnmakerij Giribaldi begon aan het begin van de 20e eeuw en produceert al drie generaties wijnen. In deze dagen waren de tijden moeilijk, en de landbouw was niet alleen een middel van inkomen, maar ook een echte trots voor degenen die van hun land hielden, het heeft bloed zweet en tranen gekost om een bestaan op te bouwen en daarvoor ook een prijs betaalden. Uiteindelijk is Azienda Mario Giribaldi uitgegroeid tot een voortreffelijk wijnhuis.
De wijnen van Mario Giribaldi worden bijna allemaal biologisch verbouwd wat weer ten goede komt voor de mens en natuur, de topwijn van Giribaldi is zijn Barolo Ravera Biologisch gemaakt en uit een speciaal stukje wijngaard met de hoogste kwaliteit.
Datasheet
Gebied | Italie, Piemonte |
Druif | Arneis |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13 % |
Bottelaar | Azienda Mario Giribaldi |
Eten | Sushi, Vis, Schaal en schelpdieren, terras, salades |
Allergenen | Sulfiet |
Class | D.O.C |
Jaar | 2021 |
Type | Biologisch |
Blog | Azienda Mario Giribaldi |