

Gebied | Italie, Emilia Romagna |
Druif | Sangiovese, Cabernet Sauvignon |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Umberto Cesari |
Eten | geroosterd wild, rood vlees, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Met slechts een paar duizend kisten die jaarlijks worden geproduceerd, is Liano een wijn van hoge kwaliteit die vernoemd is naar de Liano-wijngaard van Umberto Cesari in Colli Bolognesi, 16 km ten zuiden van Bologna. Liano wordt koud gefermenteerd in roestvrij staal, gerijpt op Frans eiken en koud gebotteld onder een stikstofdeken. Met een aanhoudend boeket van rijp fruit, verweven met vanille en kruiden, heeft dit droge rood een complexe maar harmonieuze smaak met een aanhoudende afdronk. Het past goed bij rood vlees en geroosterd wild.
Met slechts een paar duizend kisten die jaarlijks worden geproduceerd, is Liano een wijn van hoge kwaliteit die vernoemd is naar de Liano-wijngaard van Umberto Cesari in Colli Bolognesi, 16 km ten zuiden van Bologna. Liano wordt koud gefermenteerd in roestvrij staal, gerijpt op Frans eiken en koud gebotteld onder een stikstofdeken. Met een aanhoudend boeket van rijp fruit, verweven met vanille en kruiden, heeft dit droge rood een complexe maar harmonieuze smaak met een aanhoudende afdronk. Het past goed bij rood vlees en geroosterd wild.
Gebied | Italie, Emilia Romagna |
Druif | Sangiovese, Cabernet Sauvignon |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Umberto Cesari |
Eten | geroosterd wild, rood vlees, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
Met slechts een paar duizend kisten die jaarlijks worden geproduceerd, is Liano een wijn van hoge kwaliteit die vernoemd is naar de Liano-wijngaard van Umberto Cesari in Colli Bolognesi, 16 km ten zuiden van Bologna. Liano wordt koud gefermenteerd in roestvrij staal, gerijpt op Frans eiken en koud gebotteld onder een stikstofdeken. Met een aanhoudend boeket van rijp fruit, verweven met vanille en kruiden, heeft dit droge rood een complexe maar harmonieuze smaak met een aanhoudende afdronk. Het past goed bij rood vlees en geroosterd wild.