Wijnabonnement

Wijnabonnementen

 Wilt u profiteren van de maandelijkse kortingen op onze wijnen kiest u dan voor het Wijnhandel Grand Cave wijnabonnement u kunt dit abonnement ieder moment weer opzeggen, u kunt kiezen uit verschillende opties maandelijks 3 flessen, 6 flessen, 9 flessen, 12 flessen. Voor al onze wijnen in de abonnementen geld een gratis verzending.
U kunt in de onderstaande abonnementen selecteren of u alleen rode, witte, wijnen wilt, of een gemixt wijn assortiment wij proberen zoveel mogelijk op uw wensen en op het seizoen in te spelen, verzending van de wijnen is altijd op de 1e werkdag van de maand.
Ons speciale wijnabonnement Wijnhandel Grand Cave omvat altijd speciale wijnen van hoge Klasse, wij verzenden in dit abonnement ook alle Cru Classes uit Frankrijk, Alle Classes uit Italie,Spanje,Chili enz, dit wijnabonnement is niet gerelateerd aan het aantal flessen maar aan de prijs van de flessen dit kan dus varieren van 4 tot 12 flessen wij hanteren wel een minimum van 4 flessen per zending in dit abonnement. U vindt dit abonnement hier

Wijnhandel Grand Cave abonnement Exclusief

Om uw wijnabonnement te activeren bestelt u hieronder 1 malig uw abonnement, na uw betaling ontvangt u van ons maandelijks, 2 maandelijks of per kwartaal een factuur van ons per e-mail bij volgende levering wijn welke u zelf kunt overmaken u heeft 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen, gaat u op vakantie laat u het ons dan weten als u een maand wilt overslaan dan regelen we dit voor u en u ontvangt dan ook geen factuur van ons.
Wilt u iemand verassen met een cadeaukaart voor wijn, dat kan met onze kadeau kaarten voor al onze kaarten geld een bestedingstijd van 1 jaar. De cadeau kaart kan ook gedeeltelijk gebruikt worden bij een bestelling, het resterende bedrag kunt u dan bij een andere bestelling weer gebruiken
Heeft u nog vragen kijkt u ook eens bij onderstaande link:

Veel gestelde vragen Abonnementen