Privacy

Gezien wij zelf ook willen dat onze privacy gerespecteerd wordt, verbinden wij ons ertoe dat uw persoonlijke gegevens niet aan derden gecommuniceerd worden. Deze gegevens worden door Wijnhandel Grand Cave uitsluitend gebruikt in het kader van bevestiging, facturatie en levering. Wijnhandel Grand Cave waarborgt u dat de gegevens die u verstrekt volledig in overeenstemming met de AVG op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer zullen worden verwerkt. Overeenkomstig deze wet beschikt u over het recht de gegevens die op u betrekking hebben, in te kijken of te wijzigen. Het volstaat ons een e-mail te sturen en u kunt ook inloggen op uw account en uw gegevens inzien, wijzigen, of verwijderen

De gegevens die wij u vragen wanneer u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij nodig om u een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Deze gegevens laten ons toe uw bestellingen snel en correct te verwerken. De gegevens zullen tevens gebruikt worden om u een geïndividualiseerde winkelervaring te bieden en beter op uw wensen en voorkeuren in te spelen.

Security

Om met volle vertrouwen te winkelen in onze online shop hebben wij sterk geïnvesteerd in veiligheid van betalen. Hiervoor kozen wij voor het betalingssysteem van Mollie, waar u in alle veiligheid met uw creditcards, Ideal etc kan betalen.

Na het aanmaken van uw bestelling selecteerd u de gewenste betalingsmethode, daarna wordt u doorgestuurd naar betalings provider Mollie om uw betaling af te ronden.

UPDATEN ACCOUNT INFORMATIE

Indien er veranderingen zijn aan uw ingebrachte gegevens, raden wij u aan deze te wijzigen om fouten bij facturatie en levering te vermijden. Om deze wijzigingen door te voeren logt u gewoon in en kiest voor 'Wijzigen Gegevens