

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, VenetoDruif Corvina,Molinara,RondinellaFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Cantine di OraEten krachtige kazen,Rood vlees, WildgerechtenAllergenen SulfietJaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, PugliaDruif PrimitivoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Castel WinesEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Allergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Frankrijk, Languedoc |
Druif | Viognier |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12,5 % |
Bottelaar | Beranger |
Eten | Visgerechten, lekker op Terras |
Allergenen | Sulfiet |
De smaak in de mond is soepel. Het delicate, subtiele en harmonieuze gehemelte ontwikkelt tonen van rijpe perzik en abrikoos.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Jean Louis Atienza (de president), Joël Julien (landbouwingenieur, oenoloog en directeur van de wijnmakerij), de 350 medewerkers, de 21 medewerkers van het bedrijf hechten het grootste belang aan het luisteren naar de klant, die centraal staat in de Costières de Pomérols kwaliteitsbenadering.
Hiervoor besteedt het team nauwgezette zorg aan het ontwikkelen en vermarkten van het brede assortiment kwaliteitswijnen die hebben bijgedragen aan de reputatie van Costières de Pomérols op de Franse en internationale markten.
Het dynamische, innovatieve en ambitieuze bedrijf, erkend als een "medaillebreker", profiteert van een indrukwekkende lijst met prijzen. Deze verschillen bevestigen de toegepaste strategie, waarbij knowhow en deskundige technologie worden gecombineerd.
100% Viognier
Wijnstokken gelegen op terrassen van klei-kalksteen, Costières genaamd, met een geologische structuur van mergel, zand, grind en kalksteen met uitzicht op de Etang de Thau.
Kleur
Vrij glanzend geel met parelmoer reflecties.
Neus
Intens en complex van fruit (perzik en abrikoos) en witte bloemen.
In de mond
De smaak in de mond is soepel. Het delicate, subtiele en harmonieuze gehemelte ontwikkelt tonen van rijpe perzik en abrikoos.
In de afdronk een mooie persistentie die een mooie aromatische rijkdom bevestigt.
Serveer temperatuur
10 ° C
Aperitief, Tielle sètoises, gerookte zalm, pittige gerechten van wit vlees en
Datasheet
Gebied | Frankrijk, Languedoc |
Druif | Viognier |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12,5 % |
Bottelaar | Beranger |
Eten | Visgerechten, lekker op Terras |
Allergenen | Sulfiet |
De smaak in de mond is soepel. Het delicate, subtiele en harmonieuze gehemelte ontwikkelt tonen van rijpe perzik en abrikoos.