Guardar puntos

Referencia: pr#0359

Marca: Prime Cuts

Prime Cuts red blend

Gebied Zuid Afrika, SwartlandDruif BlendFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Prime CutsAllergenen SulfietEten Vlees, Bbq, Las uvas Swartland se mezclan por expertos con pasión y habilidad para producir vinos llenos de sabor y carácter. ¡Un clásico absoluto del Cabo!
Precio € 7,85
More
En stock

Referencia: pr#0077

Marca: vallformosa

vallformosa Semi Sec

área España, Penedés Uva Macabeo, Parellada, Xarel.Lo Botella 0,75 litros perc alc 11,5 % Bodega Vallformosa Alérgenos sulfito clase Cava comer Mariscos, Entrantes, Aperitivo, Cava cremoso, ligeramente dulce, con una fina mousse y un postgusto refrescante. Fruta blanca jugosa en boca, con una acidez edificante que mantiene el vino elegante y fresco.
Precio € 11,25
More
En stock
Los productos más vendidos

Listado de productos por marca Domaine Henri Richard

Domaine Henri Richard

Gevrey Chambertin

Het was in 1938 dat Jean RICHARD, een voormalige kuiper, het eerste perceel van Mazoyères-Chambertin en Charmes-Chambertin kocht van de beroemde Bourgondische schrijver en historicus Gaston ROUPNEL. P uis, de thuisbasis van het hart van het dorp Gevrey-Chambertin en twee hectare met dezelfde naam erachter ("For Chores").

Zijn zoon, Henri RICHARD, voegde zich bij het bedrijf, na zijn studie Oenoloog voegde hij zich, bij zijn vader en maakte deel uit van deze eerste generatie oenologen die afstudeerde in 1939.  In het gezelschap van zijn vrouw Nadia RICHARD en zijn dochters Margaret en Magali, hij zette al zijn kennis, zijn intelligentie en zijn liefde voor wijn in om de reputatie van het landgoed te creëren.

Voor zijn vroegtijdige dood in 1985 bracht Henri RICHARD deze cultuur en passie over op zijn oudste dochter Margaret BASTIEN en op zijn schoonzoon en vriend, Jean BASTIEN, die in 1977 arriveerde .

Domaine Henri Richard Gevrey Chambertin

Het Landgoed

Van  1992 tot 2012 kreeg  het landgoed gezelschap van Patrick MAROILLER, avant-garde in biologische wijnbouw. Sinds 2001, is begonnen met de omschakeling van de wijngaarden en het Domaine Henri Richard in staat om zijn eerste wijnen biologisch gecertificeerd aan te bieden 2005 . 

In 2013 werd het gebied overgenomen door de vierde generatie, Richard Bastien en Sarah Bastien-Berthier, kinderen van Margaret en John, die de wijn in het bloed hebben. Richard is oenoloog en Sarah heeft een master in kennis en internationale wijnhandel. Ze werden in hetzelfde jaar vergezeld door  Guillaume BERTHIER, ingenieur landbouwkunde en oenoloog.

Dankzij dat laatste behaalde het landgoed in 2018 de Démeter-certificering voor de productie van zijn wijnen in de biologisch-dynamische landbouw.

Domaine Henri Richard

Lamentamos las molestias.

Realice una nueva búsqueda sobre su interés

Síganos en Facebook