Wenn Sie nicht 18 Jahre oder älter sind, können Sie diese Website nicht besuchen.
Wir verkaufen keinen Alkohol an Personen unter 18 Jahren. Sie müssen mindestens 18 Jahre alt sein, um diese Website zu besuchen. Teilen Sie Inhalte dieser Website nicht mit Personen unter 18 Jahren. Sind Sie über 18 Jahre alt?
Punkte speichern

Artikel-Nr.: pr#0233

Marke: Bosman Adama

Bosman Family Vineyards Adama rot

Bereich Südafrika, Walker Bay Traube 63 %Shiraz , 21 %Mourvedre , 6 %Grenache Noir, 5 %Cinsault , 1 %Primitivo , Flasche 0,75 l Alc Perc 14,5 % Abfüller Bosman-Weine Essen Aufläufe, Grillfleisch, Eintöpfe, Hartkäse Allergene Sulfit Jahr 2021
Preis € 14,65
Mehr
Op Voorraad
Alle Verkaufshits

Artikel der Marke Domaine Chainier

Domaine Chainier

De kastelen op oude bodems domineren de Loire in het kanton Château d' Amboise , land van doorgang en soms residentie van de grootste koningen van Frankrijk en cultuurmensen. Leonardo da Vinci , Cezanne , Proust , prinses Orsini of de familie Daudet verblijven in de streek waar het wijn produceert sinds de 4e eeuw, in de tijd van St. Martin  de Tours. Het erfgoed van het Chainier House is doordrenkt van deze geschiedenis en weerspiegelt de rijke erfenis van de Loire-vallei.

 De geschiedenis van de Chainier familie begint in de 18e eeuw toen de voorouders van Pierre Chainier wijnstokken verbouwden in Bordeaux. Na enkele jaren is het Chainier House in de Loire-vallei opgericht in 1973. Deze traditie is van vader op zoon overgenomen en het Chainier House verenigt nu vele professionele experts, partners, wijnhuizen en grote importeurs. Het kan dus wijnen aanbieden van zijn vinificatie en selecties en ook van zijn eigen wijngaarden.

VANDAAG VERTEGENWOORDIGT HET CHAINIER HOUSE 250 HA IN HET HART VAN TOURAINE EN PRODUCEERT HET DE BESTE WIJNEN VAN DE LOIRE-VALLEI, DIE EXPORTEREN OP VIJF CONTINENTEN MET DEZELFDE TOEWIJDING VOOR KWALITEIT.

De diversiteit van bodems en microklimaten van de regio, een variëteit aan bakens van uitzonderingen, kan een ongelooflijke variëteit aan wijnen produceren. Het huwelijk van deze uitzonderingen; Land en liefde voor de keten Chainier voor zijn wijngaarden biedt unieke assemblages, voor krachtige en fijne wijnen populair zowel in Frankrijk als in het buitenland die continu de meest prestigieuze prijzen ontvangen.

Het is alleen met de gepassioneerde aandacht van deze mannen, hun expertise, het kiezen van de beste druiven en de beste groeiomstandigheden die Pierre Chainier SAS overal ter wereld kon herkennen en belonen.

Pierre Chainier is de initiator van de rationele cultuur, een benadering om naar de aarde te luisteren en zich aan te passen, een van de hoekstenen van het Chainier House, de familie Chainier die doorgegeven wordt aan jongere generaties.

Kijk eens op de  domeinen in het hart van de Loire-vallei, waar geweldige wijnen gemaakt worden in een majestueuze wereldberoemde setting.

http://www.pierrechainier.com/

Aktive Filter

Artikel-Nr.: pr#0171

Marke: Domaine Chainier

Pierre Chanier Rosé d Anjou

Gebied Frankrijk, LoireDruif Gamay, Cabernet Franc, grolleauFles 0,75 LAlc perc 10,5 %Bottelaar Domaine ChainierEten Magere vis, voorgerecht, aperitief, TerrasAllergenen SulfietEin köstlicher Terrassenwein für den Sommer mit einem Alkoholgehalt von 10,5 %, dieser Rosé ist eine wunderbare Erfrischung auf der Terrasse an...
Preis € 9,55
Mehr
Auf Lager

Artikel-Nr.: pr#0220

Marke: Domaine Chainier

Les Calcaire Sauvignon Blanc

Bereich Frankreich, LoireTraube Sauvignon BlancFlasche 0,75 lAlc Perz 12,5 %Weingut Les CalcairesAllergene SulfitKlasse Wein aus FrankreichEssen Fisch, Spargel, Geflügel, Ziegenkäse, SalateTrockener, frischer und jugendlicher Geschmack mit einem Hauch von getrockneten Stachelbeeren und Zitrusfrüchten. Wird so wie es ist...
Preis € 9,55
Mehr
Auf Lager

Artikel-Nr.: pr#0222

Marke: Domaine Chainier

Les Calaire Pinot Noir

Bereich Frankreich, LoireTraube SpätburgunderFlasche 0,75 lAlc Perz 13 %Weingut Les CalcairesAllergene SulfitEssen Rotes Fleisch, Käse, NudelgerichtLeichte bis mittlere Fülle, leicht zugänglich mit Noten von Pflaumen, Brombeeren, reifen Himbeeren und Kirschen. Angenehm und attraktiv mit weichen Tanninen und schöner Fruchtsäure....
Preis € 9,55
Mehr
Auf Lager

Folgen Sie uns auf Facebook