Gem point

Reference: pr#0359

Mærker: Prime Cuts

Prime Cuts red blend

Gebied Zuid Afrika, SwartlandDruif BlendFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Prime CutsAllergenen SulfietEten Vlees, Bbq, Swartland druer er ekspert blandet med lidenskab og dygtighed til at producere vine fulde af smag og karakter. En absolut Cape-klassiker!
Pris € 7,85
Mere
På lager

Reference: pr#0077

Mærker: vallformosa

vallformosa Semi Sec

Areal Spanien, Penedes Drue Macabeo, Parellada, Xarel.Lo Flaske 0,75 l Alc pr 11,5 % vingård Vallformosa Allergener Sulfit klasse Cava At spise Skaldyr, forretter, forretter, Cremet, let sødlig Cava med en fin mousse og en forfriskende eftersmag. Saftig hvid frugt på ganen, med opløftende syre, der holder vinen elegant og frisk
Pris € 11,25
Mere
På lager
Alle bedst sælgende

Varer af mærket Domaine Henri Richard

Domaine Henri Richard

Gevrey Chambertin

Het was in 1938 dat Jean RICHARD, een voormalige kuiper, het eerste perceel van Mazoyères-Chambertin en Charmes-Chambertin kocht van de beroemde Bourgondische schrijver en historicus Gaston ROUPNEL. P uis, de thuisbasis van het hart van het dorp Gevrey-Chambertin en twee hectare met dezelfde naam erachter ("For Chores").

Zijn zoon, Henri RICHARD, voegde zich bij het bedrijf, na zijn studie Oenoloog voegde hij zich, bij zijn vader en maakte deel uit van deze eerste generatie oenologen die afstudeerde in 1939.  In het gezelschap van zijn vrouw Nadia RICHARD en zijn dochters Margaret en Magali, hij zette al zijn kennis, zijn intelligentie en zijn liefde voor wijn in om de reputatie van het landgoed te creëren.

Voor zijn vroegtijdige dood in 1985 bracht Henri RICHARD deze cultuur en passie over op zijn oudste dochter Margaret BASTIEN en op zijn schoonzoon en vriend, Jean BASTIEN, die in 1977 arriveerde .

Domaine Henri Richard Gevrey Chambertin

Het Landgoed

Van  1992 tot 2012 kreeg  het landgoed gezelschap van Patrick MAROILLER, avant-garde in biologische wijnbouw. Sinds 2001, is begonnen met de omschakeling van de wijngaarden en het Domaine Henri Richard in staat om zijn eerste wijnen biologisch gecertificeerd aan te bieden 2005 . 

In 2013 werd het gebied overgenomen door de vierde generatie, Richard Bastien en Sarah Bastien-Berthier, kinderen van Margaret en John, die de wijn in het bloed hebben. Richard is oenoloog en Sarah heeft een master in kennis en internationale wijnhandel. Ze werden in hetzelfde jaar vergezeld door  Guillaume BERTHIER, ingenieur landbouwkunde en oenoloog.

Dankzij dat laatste behaalde het landgoed in 2018 de Démeter-certificering voor de productie van zijn wijnen in de biologisch-dynamische landbouw.

Domaine Henri Richard

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for

Følg os på Facebook