

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, Valpolicella Druif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10% Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Pasqua, Villa Borghetti Eten gegrild vlees, kruidige kazen Allergenen Sulfiet Deze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, Veneto Druif Corvina,Molinara,Rondinella Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Cantine di Ora Eten krachtige kazen,Rood vlees, Wildgerechten Allergenen Sulfiet Jaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, Penedes Druif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.Lo Fles 0,75 L Alc perc 11,5 % Bottelaar Vallformosa Allergenen Sulfiet class Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Castel Wines Eten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees, Allergenen Sulfiet Jaar 2021 Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Chilie, Maipo Valley |
Druif | Chardonnay |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Santa Alicia |
Eten | Vis, schaal en schelpdieren, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
De wijn heeft een Intense gele kleur met gouden reflecties. Expressieve, vrolijke neus met citrusfruit zoals ananas, mandarijn sinaasappelen en groene appel.
Precies de juiste toetsen van vanille en geroosterde amandelen. fris mondgevoel, goed volume, levendig en persistent.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Traditionele vsp-training, met opbrengst per hectare.
De wijngaard wordt gecontroleerd door snoeien en druppel irrigatie.
De wijngaarden liggen voornamelijk in de gebieden maría pinto en melipilla, het langste stuk van de Maipo-vallei dichter bij de kust, met meer gematigde temperaturen als gevolg van de wind uit de Stille Oceaan die de typische aroma's van de wijngaarden helpen behouden.
VINIFICATION
Handmatig oogsten. pletten, persen in pneumatische pers, decanteren van de most.
40% van de most wordt gefermenteerd in roestvrijstalen tanks en de resterende 60% wordt gefermenteerd in Franse eiken bij een temperatuur tussen 13 en 14 ° C gedurende 18 tot 21 dagen. Zodra de gisting is voltooid, wordt de wijn ongeveer 5-6 maanden in hout bewaard met gistdroesem alvorens verder te gaan met het uiteindelijke mengsel.
Datasheet
Referentie: pr#0022
Merk: Santa Alicia
Gebied Chilie, Maipo Valley Druif Chardonnay Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Santa Alicia Eten vis, schelp en schaaldieren, pasta, wit vlees zachte kazen Allergenen Sulfiet Mooie wijn die goed te combineren is met Vis, De Gran Reserva’s komen uit het eerste klas Terroir van de Maipo Valley. De wijn is gerijpt op houten vaten en...
Referentie: pr#0023
Merk: Santa Alicia
Gebied Maipo Valley Druif 95% Carmenere - 5% Syrah Eten worst,steak,hamburgers,bbq,pure chocolade alc% 14 % Fles 0,75 L Allergenen Sulfiet De Carmenere heeft een Intense robijnrode kleur met violette tinten. Pittige aroma's met tonen van rijpe pruimen, vanille, kokos en geroosterd hout. een rond...
Referentie: pr#0144
Merk: Santa Alicia
Gebied Chili, Maipo Valley Druif Carmenere, Petit Verdot, Syrah Fles 0,75 L Alc perc 14,5 % Bottelaar Santa Alicia Eten bbq, Wildgerechten,Eendenborst,Entrecote Allergenen Sulfiet
Gebied | Chilie, Maipo Valley |
Druif | Chardonnay |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Santa Alicia |
Eten | Vis, schaal en schelpdieren, kazen |
Allergenen | Sulfiet |
De wijn heeft een Intense gele kleur met gouden reflecties. Expressieve, vrolijke neus met citrusfruit zoals ananas, mandarijn sinaasappelen en groene appel.
Precies de juiste toetsen van vanille en geroosterde amandelen. fris mondgevoel, goed volume, levendig en persistent.