

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, VenetoDruif Corvina,Molinara,RondinellaFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Cantine di OraEten krachtige kazen,Rood vlees, WildgerechtenAllergenen SulfietJaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, PugliaDruif PrimitivoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Castel WinesEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Allergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Chili, Central Valley |
Druif | Chardonnay |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Santa Alicia |
Eten | Vis, Schaal en Schelpdieren, Kazen |
Allergenen | Sulfiet |
De wijn heeft een Intense gele kleur met gouden reflecties. Expressieve, vrolijke neus met citrusfruit zoals ananas, mandarijn sinaasappelen en groene appel.
Precies de juiste toetsen van vanille en geroosterde amandelen. fris mondgevoel, goed volume, levendig en persistent.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Maipo Valley
Traditionele vsp-training, met opbrengst per hectare.
De wijngaard wordt gecontroleerd door snoeien en druppel irrigatie.
De wijngaarden liggen voornamelijk in de gebieden maría pinto en melipilla, het langste stuk van de Maipo-vallei dichter bij de kust, met meer gematigde temperaturen als gevolg van de wind uit de Stille Oceaan die de typische aroma's van de wijngaarden helpen behouden.
VINIFICATION
Handmatig oogsten. pletten, persen in pneumatische pers, decanteren van de most.
40% van de most wordt gefermenteerd in roestvrijstalen tanks en de resterende 60% wordt gefermenteerd in Franse eiken bij een temperatuur tussen 13 en 14 ° C gedurende 18 tot 21 dagen. Zodra de gisting is voltooid, wordt de wijn ongeveer 5-6 maanden in hout bewaard met gistdroesem alvorens verder te gaan met het uiteindelijke mengsel.
Referentie: pr#0022
Merk: Santa Alicia
Gebied Chilie, Maipo ValleyDruif ChardonnayFles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Santa AliciaEten vis, schelp en schaaldieren, pasta, wit vlees zachte kazenAllergenen SulfietMooie wijn die goed te combineren is met Vis, De Gran Reserva’s komen uit het eerste klas Terroir van de Maipo Valley. De wijn is gerijpt op houten vaten en...
Referentie: pr#0023
Merk: Santa Alicia
Gebied Maipo ValleyDruif 95% Carmenere - 5% SyrahEten worst,steak,hamburgers,bbq,pure chocoladealc% 14 %Fles 0,75 LAllergenen SulfietDe Carmenere heeft een Intense robijnrode kleur met violette tinten. Pittige aroma's met tonen van rijpe pruimen, vanille, kokos en geroosterd hout. een rond...
Referentie: pr#0144
Merk: Santa Alicia
Gebied Chili, Maipo ValleyDruif Carmenere, Petit Verdot, SyrahFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Santa AliciaEten bbq, Wildgerechten,Eendenborst,EntrecoteAllergenen Sulfiet
Gebied | Chili, Central Valley |
Druif | Chardonnay |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Santa Alicia |
Eten | Vis, Schaal en Schelpdieren, Kazen |
Allergenen | Sulfiet |
De wijn heeft een Intense gele kleur met gouden reflecties. Expressieve, vrolijke neus met citrusfruit zoals ananas, mandarijn sinaasappelen en groene appel.
Precies de juiste toetsen van vanille en geroosterde amandelen. fris mondgevoel, goed volume, levendig en persistent.