

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, VenetoDruif Corvina,Molinara,RondinellaFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Cantine di OraEten krachtige kazen,Rood vlees, WildgerechtenAllergenen SulfietJaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, PugliaDruif PrimitivoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Castel WinesEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Allergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Chili, Maipo valley |
Druif | Cabernet Sauvignon, Cabernet Frank, carmenere |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14 % |
Bottelaar | Santa Alicia |
Eten | Stevige gerechten,gegrild vlees, bbq |
Allergenen | Sulfiet |
Type | Reserva |
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
De Cabernet Sauvignon is afkomstig van bodems in de uitlopers van de Andes met een leemachtige klei, grind en lage vruchtbaarheid van de grond en met Druppelirrigatietechnieken. Carmenère en Cabernet Franc groeien op de goed gedraineerde grond van alluviale oorsprong, wat helpt bij het verbeteren van de balans en wortelvorming van de plant.
Droog, met altijd goede helderheid tijdens de oogstperiode. De invloed van de zeewind uit de Stille Oceaan en het Andesgebergte matigt de temperatuurschommeling tussen dag en nacht, waardoor de concentratie van aroma's en smaken van de druiven wordt verbeterd.
6 tot 8 jaar
Oogstjaar
Eind april en begin mei
van de wijnmaker
De druiven die voor onze Millantú-wijn binnenkomen, zijn afkomstig van verschillende partijen die zijn hand geselecteerd en geïdentificeerd in onze eigen wijngaarden in de Maipo-vallei om een hogere wijnproductiepotentieel te verkrijgen in samenwerking met speciaal wijngaardbeheer (snoeien en kruinen) om de fruitkwaliteit te maximaliseren.
De wijngaard word geïrrigeerd tijdens de laatste fase van het rijpingsproces, waardoor de concentratie, kleur, geur en smaak van de druiven word verbeterd.
De oogst vind plaats eind april en begin mei. Druiven worden 100% met de hand uitgekozen als een manier om de kwaliteit en integriteit van de clusters te behouden.
De Druiven worden ontsteelt en naar roestvrijstalen tanks gebracht voor maceratie vóór de gisting. Fermentatie vind plaats bij een gecontroleerde temperatuur tussen 25 en 29 ° C, met geselecteerde gisten. Na de alcoholische gisting word elk ras gedurende 16 tot 18 maanden afzonderlijk in fijnkorrelige Franse eiken vaten verouderd alvorens de laatste blend te mengen, waarbij de evolutie van elk individueel vat word beoordeeld.
Referentie: pr#0035
Merk: Santa Alicia
Gebied Chili, Maipo ValleyDruif 95% Merlot 5% Cabernet SauvignonFles 0,75 LAlc perc 14 %Bottelaar Santa AliciaEten Grilgerechten, Wild, Hert, Pasta, Pizza, Kaasclass Gran ReservaAllergenen SulfietProefnototies in bijlage als PDF Deze Merlot is helder en robijnrood van kleur In de mond Tonen van rijp fruit zoals...
Referentie: pr#0036
Merk: Santa Alicia
Gebied Chili, Maipo ValleyDruif Cabernet SauvignonFles 0,75 LAlc perc 14 %Bottelaar Santa AliciaEten Lams en vleesgerechten, wild, hamburger, oude edammer kaas, gegrilde groenteclass Gran ReservaAllergenen SulfietDiepe robijnrode kleur en een mooie intensiteit en complexiteit op de neus, met tonen van braam, wilde bessen...
Referentie: pr#0037
Merk: Santa Alicia
Gebied Chili, Maipo ValleyDruif 95% Carmenere 5% SyrahFles 0,75 LAlc perc 14 %Bottelaar Santa AliciaEten Eend, Duif, Konijn, Bief, Pasta, Zachte Kazenclass Gran ReservaAllergenen SulfietProefnotities in PDF zie Bijlagen Deze Carmenere heeft een iets violette kleur met oranje tinten. Een zeer complexe neus, met tonen van...
Referentie: pr#0144
Merk: Santa Alicia
Gebied Chili, Maipo ValleyDruif Carmenere, Petit Verdot, SyrahFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Santa AliciaEten bbq, Wildgerechten,Eendenborst,EntrecoteAllergenen Sulfiet
Gebied | Chili, Maipo valley |
Druif | Cabernet Sauvignon, Cabernet Frank, carmenere |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14 % |
Bottelaar | Santa Alicia |
Eten | Stevige gerechten,gegrild vlees, bbq |
Allergenen | Sulfiet |
Type | Reserva |