Als u geen 18 of ouder bent kunt u deze website niet bezoeken.
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?
Punten sparen
  • Aanbiedingen

Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Umberto Cesari

Umberto Cesari

In 1967 volgt Umberto Cesari zijn droom. Hij koopt een wijngaard van 20 hectare in het pittoreske Emilia–Romagna om er de allerbeste Sangiovese te verbouwen. Tegen alle gangbare opvattingen in, zonder kapitaal of kennis, begint hij aan zijn passioneel avontuur. Umberto Cesari was de eerste producent die geloofde in het potentieel van de Sangiovese druif, een vertrouwen dat later internationaal weerklank kreeg en tot op vandaag een onwrikbare hoeksteen blijft van zijn wijnfilosofie. De geschiedenis van Umberto Cesari is een verhaal van familiebanden, jarenlange toewijding en volharding.

Actieve filters

Referentie: pr#0331

Merk: Umberto Cesari

Umberto Cesari Liano Chardonnay Sauvignon Blanc

Gebied Italie, Emilia RomagnaDruif Chardonnay 70%, Sauvignon Blanc 30%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Umberto CesariAllergenen SulfietEten vette vis, lichte gerechten, schaal schelpdierenLeuke blend op basis van 70% Chardonnay en 30% Sauvignon Blanc. Intense neus met geuren van abrikoos en perzik, afsluitend met bloemige...
Prijs € 18,87
Meer
Op voorraad

Volg ons op Facebook