Als u geen 18 of ouder bent kunt u deze website niet bezoeken.
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?
Punten sparen
  • Aanbiedingen

Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Les Vignerons du Castellas

Les Vignerons du Castellas

opgericht op 8 oktober 1929 door een handvol wijnboeren, gepassioneerd door het land door hun beroep (de wijnstok). Ze besloten samen te komen om hun eigen kelder te creëren (Les Vignerons du Castellas), door hun oogsten te bundelen, en hun eigen wijnkelders te produceren. wijn. Sinds de oprichting heeft de kelder verschillende generaties wijnboeren verwelkomd en wordt hij voortdurend gemoderniseerd. De wijngaard bestaat uit 300 hectare wijngaarden verspreid over het dorp Fare les Oliviers. De druiven komen alleen van de percelen, van de samenwerkers en worden voornamelijk geplukt door de oogstmachine, hoewel op sommige percelen handarbeid nodig is. Vandaag de dag, in 2014, zijn de samenwerkers hun verouderde wijngaard opnieuw aan het ombouwen met nieuwe druivensoorten met een Provençaalse identiteit en zijn ze bezig met het verbeteren van de druivensoorten. Ze renoveren hun boerderijen om van hun werk te kunnen blijven leven, terwijl ze de overvloeiende passie behouden die hen drijft via voorouderlijke en moderne methoden.

MARKETING

De omzet van de coöperatieve kelder is de afgelopen 7 jaar met 30% gestegen. De voorzitter, de heer ICARD Thierry, en zijn raad van bestuur hebben een middellangetermijnstrategie ontwikkeld om deze resultaten te behalen. Daarnaast is er een Upstream-beleid in de wijngaard ingevoerd om een onberispelijke kwaliteit van de wijnstok tot het glas te verkrijgen, evenals een commercieel beleid door producten en markten te segmenteren. Deze offensieve en ambitieuze strategieën voor de Castellas-wijnboeren maken deel uit van een benadering van kwaliteit, traceerbaarheid en duurzaamheid.

 

DE Kelder

Vooral de kelder produceert veel meer rosé, omdat deze de benodigde kwaliteit heeft om kwaliteitsrosés in IGP en AOP te produceren. Voorouderlijke en moderne methoden komen samen in onze kelders, waardoor onze keldermeester, de heer Requena Julien, nauw kan samenwerken met onze oenoloog, de heer NASLES Olivier. Om samen wijnen te ontwikkelen die hun authenticiteit weten te behouden, zullen vooruitgang, passie en traditie in elk van onze jaargangen voelbaar zijn. Om zo goed mogelijk aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

 

80% Rosé

15% rood

5% Wit

Actieve filters

Volg ons op Facebook