Als u geen 18 of ouder bent kunt u deze website niet bezoeken.
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?
Punten sparen
  • Aanbiedingen

Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Fugue de Nenin

Fugue de Nenin 

Aan de vooravond van de oogst van 1997 kocht Jean-Hubert DELON Château Nénin, dat tot dan toe sinds 1847 eigendom was van zijn neven, de familie DESPUJOL. Door deze aankoop werd een grote herstructurering doorgevoerd. Het snoeien en trelliseren van de wijnstokken werd opnieuw opgepakt, het terroir werd drooggelegd, de wijnstokken werden geplant of ontworteld, de uitrusting werd gemoderniseerd. De kweek- en opslagkelders zijn volledig herontwikkeld, vergroot en voorzien van airconditioning. Als bekroning van de totale transformatie van het pand werd een nieuwe vatenkamer gebouwd, voorzien van de meest geavanceerde apparatuur.

Chateau Nenin

Lees ook eens ons Blog

Actieve filters

Referentie: mp#1013

Merk: Fugue de Nenin

2002 Fugue de Nenin Pomerol

Gebied Bordeaux, PomerolDruif Merlot,Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit VerdotFles 0,75 LAlc perc 13%Bottelaar Fugue de NeninAllergenen SulfietAOC Appelation Pomerol controleeJaar 2002Donkere pruim / robijnrode, charmante, maar niet-substantiële inspanning met een diepe robijnrode kleur, onmiddellijk aansprekend maar...
Prijs € 68,12
Meer
Laatste items in voorraad

Volg ons op Facebook