Punten sparen
  • Banner

  • Aanbiedingen

Referentie: pr#0359

Merk: Prime Cuts

Prime Cuts red blend

Gebied Zuid Afrika, SwartlandDruif BlendFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Prime CutsAllergenen SulfietEten Vlees, Bbq, Swartland-druiven worden vakkundig gemengd met passie en vaardigheid, om wijnen vol smaak en karakter te produceren. Een absolute Cape-klassieker!
Prijs € 7,85
Meer
Op voorraad
Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Château d'Estoublon

Château d'Estoublon

In het hart van de Provence, leunend tegen de zuidelijke hellingen van de Alpilles, draagt het Domaine d'Estoublon het erfgoed en zelfs enkele overblijfselen van een Romeins erfgoed met zich mee waarvan de hele regio weelderig is. In deze bevoorrechte omgeving zet Château d'Estoublon sinds 1489 hartstochtelijk de traditie van olijfolie en uitzonderlijke wijnen voort.

Het landgoed biedt een ervaring om op het Château te logeren en de Provençaalse warmte van het leven te ontdekken, de tijd te nemen en los te laten, alleen, met z’n tweeën of met het gezin in het hart van een landgoed van meer dan 200 hectare. Chateau d’Estoublon heeft meerdere prijzen gewonnen met zijn uitstekende olijfolie. En maakt hier naast ook uitstekende wijnen.

Chateau d'Estoublon

Actieve filters

Volg ons op Facebook