Blog navigation

Laatste berichten

Prinsi Azienda Agricola
Prinsi Azienda Agricola
24 weergaven 0 Leuk gevonden

De familie Lequio is eigenaar van de Prinsi Winery, gelegen in Neive – Piemonte, plaatselijk bekend als Langa (in het...

Lees meer
Les Celliers Jean d'Alibert
Les Celliers Jean d'Alibert
34 weergaven 0 Leuk gevonden

Les Celliers Jean d'Alibert ligt in Zuid-Frankrijk in de regio Occitanie, in twee departementen, Aude (11) en Hérault...

Lees meer
Chateau Beauchene
Chateau Beauchene
23 weergaven 0 Leuk gevonden

Michel Bernard en zijn vrouw Dominique Vergniaud nemen sinds 1971 de verantwoordelijkheid op zich voor de wijnbouw,...

Lees meer
Charles Smith Winery
Charles Smith Winery
28 weergaven 0 Leuk gevonden

Er zijn maar weinig wijnmakers met een verhaal zoals Charles Smith. Hoewel hij geboren en getogen was op een uur...

Lees meer
Gerard Bertrand
Gerard Bertrand
31 weergaven 1 Leuk gevonden

Gerard Bertrand was een voormalig rugbyspeler en treden het ouderlijke wijnhuis in de Midi binnen na het voltooien...

Lees meer

BLOG

Informatie over wijnen wijnmakers en wijnbereiding
 
Sorteer op:
  • Prinsi Azienda Agricola
    Prinsi Azienda Agricola
    24 Weergaven Leuk gevonden

    De familie Lequio is eigenaar van de Prinsi Winery, gelegen in Neive – Piemonte, plaatselijk bekend als Langa (in het Barbaresco-teeltgebied).De familie runt het bedrijf al drie generaties; Daniele's grootvader Ottavio begon eind jaren veertig met het bottelen van zijn eigen druiven.

    Lees meer
  • Les Celliers Jean d'Alibert
    Les Celliers Jean d'Alibert
    34 Weergaven Leuk gevonden

    Les Celliers Jean d'Alibert ligt in Zuid-Frankrijk in de regio Occitanie, in twee departementen, Aude (11) en Hérault (34), aan de voet van de Zwarte Berg en met uitzicht op de Pyreneeën. Ze zijn gelegen in een dennenbos omgeven door wijngaarden, vlakbij Carcassonne en in het hart van het productiegebied van de appellatie Minervois.

    Lees meer
  • Chateau Beauchene
    Chateau Beauchene
    23 Weergaven Leuk gevonden

    Michel Bernard en zijn vrouw Dominique Vergniaud nemen sinds 1971 de verantwoordelijkheid op zich voor de wijnbouw, die ze geleidelijk hebben uitgebreid. In 2004 sloot hun oudste dochter Amandine zich bij hen aan. Tegenwoordig is het kasteel de zetel van de wijnbereiding en rijping van de verschillende familiewijngaarden

    Lees meer
  • Charles Smith Winery
    Charles Smith Winery
    28 Weergaven Leuk gevonden

    Er zijn maar weinig wijnmakers met een verhaal zoals Charles Smith. Hoewel hij geboren en getogen was op een uur rijden van Napa Valley, Californië, ontdekte Charles zijn liefde voor wijn pas toen hij naar Europa verhuisde.

    Lees meer
  • Gerard Bertrand
    Gerard Bertrand
    31 Weergaven Leuk gevonden

    Gerard Bertrand was een voormalig rugbyspeler en treden het ouderlijke wijnhuis in de Midi binnen na het voltooien van zijn sport carrière. Het zuiden van Frankrijk, de Midi, is voor Gerard Bertrand de 'Nieuwe Wereld' van Europa.

    Lees meer
  • Chateau Minuty
    Chateau Minuty
    140 Weergaven Leuk gevonden

    Chateau Minuty Er straalt een grote rust uit op de plek waar het uitzicht zich over 360° uitstrekt. De rijkdom van de zand-kleigronden met hun okerkleurige tinten heeft de creatie mogelijk gemaakt van een 40 hectare grote AOC Côtes de Provence-wijngaard.

    Lees meer
  • Kono Wines
    Kono Wines
    135 Weergaven Leuk gevonden

    Onze eerste fles Marlborough Sauvignon Blanc werd geproduceerd in 2006. Tegenwoordig produceren we meer dan 1,5 miljoen flessen bekroonde Marlborough Sauvignon Blanc. Onze Kono Sauvignon Blanc is acht keer beoordeeld als Best Value Wine in Wine Spectator en is een ware uitdrukking van de prachtige regio Marlborough.

    Lees meer
  • Domaine Roc de l'Abbaye
    Domaine Roc de l'Abbaye
    167 Weergaven Leuk gevonden

    Het dorp Saint-Satur ligt aan de oevers van de rivier de Loire (oostkant van de appellatie Sancerre) en aan de voet van de Colline de Sancerre. Saint-Satur, de toegangspoort tot de appellatie Sancerre en de Bourgogne aan de andere kant van de rivier, geniet een bevoorrechte geografische ligging binnen de appellatie. Gelegen aan de hoofdweg, in het hart van het dorp, loopt u vlak voor het landgoed wanneer u de appellatie van oost naar west oversteekt.

    Lees meer
  • Basserman Jordan
    Basserman Jordan
    2665 Weergaven Leuk gevonden

    Het wijnhuis dr. von Bassermann-Jordan is niet alleen de wijn van één persoon. De samenwerking van vele individuen en het plezier van het verder ontwikkelen van onze visie is wat succes mogelijk maakt. Wij creëren plezierige momenten en geweldige wijnen voor iedereen. Bij ons ligt de focus op de druif om uitzonderlijke wijnen van topkwaliteit te creëren. En daarvoor hebben we vooral één ding nodig: druiven uit de beste wijngaarden van de Pfalz en veel tijd. Hierdoor ontstaan uitzonderlijke...

    Lees meer
  • Luis Felipe Edwards
    Luis Felipe Edwards
    3676 Weergaven Leuk gevonden

    LFE blijft een door een familie gerunde wijnmakerij, met twee generaties actief betrokken om het merk synoniem te houden met kwaliteit en traditionele familiewaarden.

    Lees meer
  • Cave de Turckheim
    Cave de Turckheim
    3383 Weergaven Leuk gevonden

    Al meer dan 60 jaar bouwen de wijnmakers van  Cave de Turckheim met passie en enthousiasme aan hun geschiedenis. Tegenwoordig genieten de wijnen geproduceerd op de zonnige hellingen van Turckheim en omgeving een nobele reputatie.

    Lees meer
  • Torrevento
    Torrevento
    3227 Weergaven Leuk gevonden

    Het verhaal van Torrevento begint in het noorden van Apulië, bij wijngaarden aan de voet van Castel del Monte . Hier, in de wijk Torre del Vento, in het hart van het Alta Murgia National Park, produceren we onze wijnen volgens de voorschriften van duurzame landbouw.

    Lees meer
1234>|
Showing 1 to 12 of 48 (4 Pages)

Volg ons op Facebook