

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, VenetoDruif Corvina,Molinara,RondinellaFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Cantine di OraEten krachtige kazen,Rood vlees, WildgerechtenAllergenen SulfietJaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, PugliaDruif PrimitivoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Castel WinesEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Allergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Australie, Victoria |
Druif | Shiraz, Yara Valley |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Little Yering |
Allergenen | Sulfiet |
Eten | wild, rood vlees, kazen |
Diep paarsrode kleur. Zwarte kersen en bramen in de neus met nuances van leer en een hint van zwarte peper. De smaak is elegant met bosfruit en wordt aangevuld met kruidigheid en zachte rijpe tannines
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Yering Station
De in Schotland geboren gebroeders Ryrie waagden zich in de Yarra-vallei, verwierven 43.000 hectare en noemden het land 'Yering', de Aboriginal naam. De broers plantten twee druivensoorten, maar gebruikten het land voornamelijk voor hun vee. In de vroege jaren 1850 werd Paul de Castella eigenaar van Yering Station en begon zich te ontwikkelen van wat in de eerste plaats een veestation was gebleven tot een mijlpaal van de wijnbereiding in Victoria.
Jarenlang was de Yering Station-wijngaard een van de grootste in het gebied, en bezoekers en vakantiegangers naar de Yarra-vallei namen toe. Wijnen uit deze nieuwe regio begonnen hun stempel op de wereld te drukken, met Yering die prijzen won zoals de Argus Gold Cup voor de beste Victoriaanse wijngaard in 1861 en een Grand Prix op de Wereldtentoonstelling in Parijs in 1889, waar ooit slechts veertien prijzen werden gewonnen internationaal gepresenteerd.
Yering Station moderne geschiedenis
yarrabank rack
Nadat Yering Station in de vroege tot midden 1900 verschillende keren van eigenaar was veranderd, werd het in 1996 door de familie Rathbone gekocht.
Als wijnliefhebbers had de familie Rathbone het idee overwogen om al jaren wijnproducenten te worden. Na de Laura Barnes Vineyard te hebben geplant in 1995 en met de achtergrond van de familie in de landbouw, productie en hun passie voor de wijnindustrie, was de aankoop van Yering Station een duidelijke stap voorwaarts. Deze natuurlijke ontwikkeling in combinatie met een combinatie van familietalenten stelde hen in staat een succesvol bedrijf rond kwaliteitswijn te ontwikkelen. De aankoop van het Rathbone van Yering Station was een groot jaar voor het onroerend goed dat de succesvolle onderneming met Champagne Devaux voortbracht.
Yering blijft een familiebedrijf en geëxploiteerde wijnmakerij die zich toelegt op het produceren van kwaliteits- en onderscheidingswijnen. De Rathbone-familie streeft ernaar een omgeving te bieden waarin zijn gepassioneerde jonge team kan gedijen.
Yering Station vandaag
breezeway-over-vijver
In 2008 trad Willy Lunn toe tot Yering Station als Chief Winemaker. Willy blijft een welkome aanvulling op het Yering Station-team en zijn passie voor de industrie en de inzet voor het aanmoedigen van een sterke cultuur zal Yering in staat stellen om te gedijen.
Het belang van trots erfgoed is nog steeds een zichtbaar en prominent kenmerk van het pand, inclusief de oorspronkelijke lanenlaan, een monumentale schuur en een vroeg wijnmakerijgebouw (waar nu de Yering-kelderdeur staat).
De visie van de familie Rathbone op het onroerend goed heeft geleid tot belangrijke prestaties, waaronder het winnen van de 'Internationale wijnmaker van het jaar' op de gerenommeerde International Wine and Spirit Competition, Londen 2004; en het onroerend goed wordt opgenomen in de 'Hall of Fame' van de Australian Tourism Awards in 2006
Datasheet
Referentie: pr#0189
Merk: Yering Station
Gebied Australie, Yarra ValleyDruif ChardonnayFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Little YeringAllergenen SulfietEten Magere vis, voorgerecht, aperitief, schaal en schelpdierenVolle rijke droge witte wijn met een diep strogele kleur en gouden tranen. Weelderig rijk aroma van wit steenfruit, lelie en witte peper, zacht en romig trekt...
Referentie: pr#0250
Merk: Xanadu Wines
Gebied Australie, Margaret RiverDruif Sauvignon Blanc, SemillonFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Xanadu WinesAllergenen SulfietEten Pasta, Salades, visDeze wijn heeft een bleke gele strokleur met lichtgroene highlights. Het aantrekkelijke boeket straalt levendige aroma's van passievrucht, citrus en gedroogde kruiden uit,...
Referentie: pr#0251
Merk: Xanadu Wines
Gebied Australie, Margaret RiverDruif Cabernet SauvignonFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Xanadu WinesAllergenen SulfietEten wild, rood vlees, Pasta, Harde KazenDieprood met robijnrode tinten in de kleur. Aromaïs van zwarte bessen, cassis en chocola. Soepele wijn met zachte rijpe tannines.
Referentie: pr#0254
Merk: Yering Station
Gebied Austalie, Yarra ValleyDruif ShirazFles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Yering StationAllergenen SulfietEten rood vlees, rundvlees, hertOndoordringbare inktzwarte kern met een donkerrode zwarte tint. Uit het glas drijft een boeket van donkere pruimen en zoethout doorspekt met rokerige vanilline ceder, sporen van venkel,...
Gebied | Australie, Victoria |
Druif | Shiraz, Yara Valley |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Little Yering |
Allergenen | Sulfiet |
Eten | wild, rood vlees, kazen |
Diep paarsrode kleur. Zwarte kersen en bramen in de neus met nuances van leer en een hint van zwarte peper. De smaak is elegant met bosfruit en wordt aangevuld met kruidigheid en zachte rijpe tannines