- In prijs verlaagd

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Gebied Italie, VenetoDruif Corvina,Molinara,RondinellaFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar Cantine di OraEten krachtige kazen,Rood vlees, WildgerechtenAllergenen SulfietJaar 2018
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, PugliaDruif PrimitivoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Castel WinesEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Allergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Gebied | Zuid Afrika, Walker Bay |
Druif | chenin Blanc, Chardonnay, Semmillion, Viognier, Pinot Gris |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14 % |
Bottelaar | Bosman |
Eten | Pizza, pasta, gourmet, vis |
Allergenen | Sulfiet |
Exotische sappige smaken van ananas, passievrucht en kweepeer in een perfecte mix. Aroma’s geaccentueerd door mooie kruidige tonen van rijping op eiken, zorgen voor een spannende doch elegante wijn met mineralachtige finish.
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 15 februari 2023
Bosman Adama
Bosman Adama wordt beheerd en onderhouden door ervaren fulltime personeel: eigenaar Jannie Bosman, zijn zonen en vaste landeigenaren die onlangs een aandeel in het bedrijf hebben verworven. Het is ons beleid om banen te creëren voor elke persoon die op de boerderij woont. Het personeel dat betrokken is bij de enting van de wijnstokken is hooggekwalificeerd en bekwaam - sommige met meer dan 20 jaar ervaring.Bosman Adama wordt beheerd en onderhouden door ervaren fulltime personeel: eigenaar Jannie Bosman, zijn zonen en vaste landeigenaren die onlangs een aandeel in het bedrijf hebben verworven. Het is ons beleid om banen te creëren voor elke persoon die op de boerderij woont. Het personeel dat betrokken is bij de enting van de wijnstokken is hooggekwalificeerd en bekwaam - sommige met meer dan 20 jaar ervaring.
De wijnstokkwekerij nestelt zich tegen de hellingen van Groenberg, Wellington, in de West-Kaap, waar gezonde wijnstokken bloeien dankzij het schone bergwater van de Kromme-rivier. De jonge planten worden verzorgd met expertise en precisie om de beste kwaliteit wijnstokken te garanderen.
Bosman Adama werd geboren toen Petrus Bosman senior zijn overtollige wijnstokken voor het eerst in 1947 verkocht. Hoogwaardig plantenmateriaal was toen zeldzaam en het was zijn levenslange droom dat elke wijnstok die op zijn boerderij werd verkocht een gerespecteerde stamboom zou hebben.
Tegenwoordig is Bosman Adama de grootste wijnbouwkwekerij in Afrika, met een breed spectrum van Vitis- cultivars voor de productie van tafel, wijn en druiven van superieure kwaliteit.
De familie Bosman beoefent sinds 1888 de kunst van het enten van wijnstokken en het kweken van kwaliteitsdruiven, oorspronkelijk voor gebruik op hun eigen wijnboerderij.
Referentie: pr#0233
Merk: Bosman Adama
Gebied Zuid Afrika, Walker BayDruif 63%Shiraz, 21%Mourvedre, 6%Grenache Noir, 5%Cinsault, 1%Primitivo, 4%CinsaultFles 0,75 LAlc perc 14,5 %Bottelaar BosmanEten Ovenschotels, gegrild vlees, stoofgerechten, harde kazenAllergenen SulfietDeze rode wijn is diep rood van kleur. De smaken van frambozen, pruimen, vanille en...
Referentie: pr#0234
Merk: Bosman Adama
Gebied Zuid Afrika, Walker BayDruif Sauvignon BlancFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar BosmanAllergenen SulfietEten pasta, salades, kip, visEen prachtige witte wijn met groene rand. De combinatie van Frans eiken met helder fruit geeft aroma’s van witte peer en brioche (soort brood). In de mond perfect in balans en met een lange...
Referentie: pr#0235
Merk: Bosman Adama
Gebied Zuid Afrika, Walker BayDruif ChardonnayFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar BosmanAllergenen SulfietEten Pizza, pasta, gevogelte, visEen prachtige witte wijn met groene rand. De combinatie van Frans eiken met helder fruit geeft aroma’s van witte peer en brioche (soort brood). In de mond perfect in balans en met een lange...
Referentie: pr#0236
Merk: Bosman Adama
Gebied Zuid Afrika, Walker BayDruif pinot NoirFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar BosmanAllergenen SulfietEten Apperitief, wild, rood vleesEen prachtige rode wijn met paarse tinten en aroma’s van rijpe verse bessen, aardse tonen en een vleugje kruiden. In de mond een volle smaak met zachte tannines die bijdragen aan een fijne...
Gebied | Zuid Afrika, Walker Bay |
Druif | chenin Blanc, Chardonnay, Semmillion, Viognier, Pinot Gris |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 14 % |
Bottelaar | Bosman |
Eten | Pizza, pasta, gourmet, vis |
Allergenen | Sulfiet |
Exotische sappige smaken van ananas, passievrucht en kweepeer in een perfecte mix. Aroma’s geaccentueerd door mooie kruidige tonen van rijping op eiken, zorgen voor een spannende doch elegante wijn met mineralachtige finish.