- Niet op voorraad

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de Amarone, met daarin nog wat...
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer, groene appel, limoen dat heel aangenaam...
Referentie: bu#0057
Merk: castel wine
Gebied italie, PugliaDruif PrimitivoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Castel WinesEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Allergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met een stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte kersen,...
Referentie: pr#284
Merk: Bodegas Munoz
Gebied Spanje, La ManchaDruif Macabeo, VerdejoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Lugado MunozEten vis, Pasta, Rijst, GroentesAllergenen SulfietBeeld: schoon en helder. Strogele kleur met groenachtige tonen. Neus: fris en complex met tonen van citrusvruchten en witte bloemen. Mond:...
Gebied | Frankrijk, Cotes du Rhone |
Druif | Grenache, Syrah |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12,5 % |
Bottelaar | Saint Sebastien |
Allergenen | Sulfiet |
eten | Rundvlees, wild, Lamsvlees, gevogelte |
Volle en ronde smaken gedomineerd door fruitige tonen. Fluweelachtig en evenwichtig, met een mooie afdronk en zachte tannines. Geniet ervan tussen 16 en 18 ° C of zelfs licht gekoeld in de zomer. Perfect bij gevogelte, gegrild of gestoofd rood vlees, geroosterd lamsvlees en rijpe kaas.
Louis Bernard, gevestigd in Gigondas, werd opgericht in 1976 in het hart van de Rhône-vallei, de thuisbasis van de Côtes-du-Rhône en vele legendarische wijnen.
Met een inventieve en onconventionele aanpak gebaseerd op kwaliteitsgeoriënteerde partnerschappen, brengt Louis Bernard wijneigenschappen samen met een gemeenschappelijke ambitie: om het beste uit hun wijnstokken en hun expertise te halen om geweldige wijnen te produceren.
Datasheet
Gebied | Frankrijk, Cotes du Rhone |
Druif | Grenache, Syrah |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12,5 % |
Bottelaar | Saint Sebastien |
Allergenen | Sulfiet |
eten | Rundvlees, wild, Lamsvlees, gevogelte |
Volle en ronde smaken gedomineerd door fruitige tonen. Fluweelachtig en evenwichtig, met een mooie afdronk en zachte tannines. Geniet ervan tussen 16 en 18 ° C of zelfs licht gekoeld in de zomer. Perfect bij gevogelte, gegrild of gestoofd rood vlees, geroosterd lamsvlees en rijpe kaas.