

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de...
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer,...
Referentie: bu#57
Merk: castel wine
Gebied PugliaDruif PrimitivoAlc% 13%Fles 0,75 LEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Alergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met in zijn stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte...
Referentie: pr#284
Merk: Bodegas Munoz
Gebied Spanje, La ManchaDruif Macabeo, VerdejoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Lugado MunozEten vis, Pasta, Rijst, GroentesAllergenen SulfietBeeld: schoon en helder. Strogele kleur met groenachtige tonen. Neus: fris en complex met tonen van citrusvruchten en witte bloemen. Mond:...
Gebied | Frankrijk, Cotes du Rhone |
Druif | Grenache, Syrah |
Jaar | 2019 |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Pardon & Fils |
Eten | Vleesgerechten, BBQ, Gevogelte, Kazen |
Allergenen | Sulfiet |
De kleur is donker, intens en fruitige neus met wens, onthult aroma's van rijpe cassis. Het gehemelte is weelderig, rijk en warm.
Prima Cote's du Rhone won een zilveren Medaille Parijs 2019 Concours général Agricole
De wijn kan worden geserveerd tussen 13-14 ° met gegrild vlees, gebraad vlees en gevogelte. Hij past ook goed bij elke soort kaas.
De kleur is donker, intens en fruitige neus met wens, onthult aroma's van rijpe cassis. Het gehemelte is weelderig, rijk en warm.
De wijn kan worden geserveerd tussen 13-14 ° met gegrild vlees, gebraad vlees en gevogelte. Hij past ook goed bij elke soort kaas.
De bodem is het resultaat van de combinatie van vegetatie en klimaat gedurende duizenden jaren. De sterke persoonlijkheid van de Rhône heeft zijn stempel gedrukt op het hele sedimentaire bekken, reliëfs gesneden en alluvia gecreëerd, van Wenen tot Avignon en de uitlopers van de Cevennen van de Alpen, een rijk en gevarieerd klimaat. Het klimaat in de Rhônevallei is warm en zonnig. Het weer is constant. De bodem bestaat uit steen, en graniet.
De kwaliteit van de druiven wordt opnieuw gecontroleerd op de loopband waar ze na de oogst worden afgezet, zoals het verwijderen van de bladeren, trossen waarvan de kwaliteit onvoldoende wordt geacht en al het andere strooisel dat tot dusver is aangekomen (tot een golfbal!). Dan worden de stelen en ze worden licht verpletterd voordat ze de loopband verlaten met lood in de kluis. Het wijnbereidingsproces vindt nu plaats in en het wijnmaken begint. De druiven worden in grote roestvrijstalen vaten geplaatst, gescheiden door variëteit en originele percelen. Op deze manier kunnen we, wanneer de wijnen rijpen, de verschillende variëteiten en percelen samenstellen om een nauwkeurige montage te produceren.
Datasheet
Gebied | Frankrijk, Cotes du Rhone |
Druif | Grenache, Syrah |
Jaar | 2019 |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 13,5 % |
Bottelaar | Pardon & Fils |
Eten | Vleesgerechten, BBQ, Gevogelte, Kazen |
Allergenen | Sulfiet |
De kleur is donker, intens en fruitige neus met wens, onthult aroma's van rijpe cassis. Het gehemelte is weelderig, rijk en warm.
Prima Cote's du Rhone won een zilveren Medaille Parijs 2019 Concours général Agricole
De wijn kan worden geserveerd tussen 13-14 ° met gegrild vlees, gebraad vlees en gevogelte. Hij past ook goed bij elke soort kaas.