

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de...
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer,...
Referentie: bu#57
Merk: castel wine
Gebied PugliaDruif PrimitivoAlc% 13%Fles 0,75 LEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Alergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met in zijn stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte...
Referentie: pr#284
Merk: Bodegas Munoz
Gebied Spanje, La ManchaDruif Macabeo, VerdejoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Lugado MunozEten vis, Pasta, Rijst, GroentesAllergenen SulfietBeeld: schoon en helder. Strogele kleur met groenachtige tonen. Neus: fris en complex met tonen van citrusvruchten en witte bloemen. Mond:...
Gebied | Frankrijk, Bourgogne |
Druif | Pinot noir, Chardonnay, Gamay |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12 % |
Bottelaar | Louis Bouillot |
Allergenen | Sulfiet |
eten | terras, salades, visgerechten |
Een unieke Crémant de Bourgogne in zijn soort, een grote charmeur geboren uit de assemblage van drie druivensoorten: Pinot Noir, Chardonnay en Gamay.
Een verbintenis tussen soberheid en expertise die de diversiteit van terroirs van Bourgondië verbetert een royale en heerlijke Cremant, die op het eerste gezicht toont een reeks frisse en fruitige smaken.
Dit is een delicate Crémant de Bourgogne, die in alle omstandigheden geproefd kan worden.
De creatie van een Crémant de Bourgogne rosé vereist speciale knowhow. Om de kleur te verkrijgen, is het noodzakelijk om een korte en zeer nauwkeurige maceratie van de bessen uit te voeren, voordat de druiven, afzonderlijk worden geperst volgens de druivenrassen en de oorsprong, en vervolgens gefractioneerd.
De blend combineert wijnen, rosés en rood, gekozen volgens elke vintage voor een perfecte regelmaat van de kleur en de aroma's. Een opzettelijk korte veroudering van 12 maanden stelt hem in staat om al zijn persoonlijkheid te onthullen met behoud van de frisheid en het fruitige karakter.
Datasheet
Referentie: pr#0065
Merk: Louis bouillot
Gebied Frankrijk, BourgogneDruif 60% Pinot noir, 35%Chardonnay, 5%Gamay en aligoteFles 0,75 LAlc perc 12 %Bottelaar Louis BouillotAllergenen Sulfieteten terras, salades, visgerechten Deze cremant heeftveen fruitige en florale neus, een royale en levendige mond, de Aroma’s weerspiegelen alle...
Gebied | Frankrijk, Bourgogne |
Druif | Pinot noir, Chardonnay, Gamay |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12 % |
Bottelaar | Louis Bouillot |
Allergenen | Sulfiet |
eten | terras, salades, visgerechten |
Een unieke Crémant de Bourgogne in zijn soort, een grote charmeur geboren uit de assemblage van drie druivensoorten: Pinot Noir, Chardonnay en Gamay.
Een verbintenis tussen soberheid en expertise die de diversiteit van terroirs van Bourgondië verbetert een royale en heerlijke Cremant, die op het eerste gezicht toont een reeks frisse en fruitige smaken.
Dit is een delicate Crémant de Bourgogne, die in alle omstandigheden geproefd kan worden.