

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de...
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer,...
Referentie: bu#57
Merk: castel wine
Gebied PugliaDruif PrimitivoAlc% 13%Fles 0,75 LEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Alergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met in zijn stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte...
Referentie: pr#284
Merk: Bodegas Munoz
Gebied Spanje, La ManchaDruif Macabeo, VerdejoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Lugado MunozEten vis, Pasta, Rijst, GroentesAllergenen SulfietBeeld: schoon en helder. Strogele kleur met groenachtige tonen. Neus: fris en complex met tonen van citrusvruchten en witte bloemen. Mond:...
Gebied | Duitsland, Mosel |
Druif | Riesling |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 11,5 % |
Bottelaar | Nik Weis |
Allergenen | Sulfiet |
De meeste rielings wijnen worden tegenwoordig droog gemaakt, deze Riesling heeft nog een aardig zoetje er in zitten en niet overdreven, heerlijk bij een pikant eten en/of vis, Pasta’s
Datasheet
Gebied | Duitsland, Mosel |
Druif | Riesling |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 11,5 % |
Bottelaar | Nik Weis |
Allergenen | Sulfiet |
De meeste rielings wijnen worden tegenwoordig droog gemaakt, deze Riesling heeft nog een aardig zoetje er in zitten en niet overdreven, heerlijk bij een pikant eten en/of vis, Pasta’s