

Referentie: pr#0119
Merk: Pasqua Wijnhuis
Gebied Italie, Veneto, ValpolicellaDruif Corvina 60%, rondinella 20%, Corvinone 10%, Negrara 10%Fles 0,75 LAlc perc 13,5 %Bottelaar Pasqua, Villa BorghettiEten gegrild vlees, kruidige kazenAllergenen SulfietDeze Valpolicella die in contact is geweest met de uitvergiste schillen van de...
Referentie: pr#0038
Merk: vallformosa
Gebied Spanje, PenedesDruif Macabeo,Viura,Parellada,Xarel.LoFles 0,75 LAlc perc 11,5 %Bottelaar VallformosaAllergenen Sulfietclass Cava De Cava Brut van Vallformosa is een klassieke droge stijl Cava met een geur en smaak die het gehemelte domineert. In de mond tonen van peer,...
Referentie: bu#57
Merk: castel wine
Gebied PugliaDruif PrimitivoAlc% 13%Fles 0,75 LEten Pasta met tomatensauce, gegrild vlees,rood vlees,Alergenen SulfietJaar 2021Soepele wijn, 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt, met in zijn stevige, verwarmende smaak zowel toast achtige aroma’s als schakeringen van pruimen, zwarte...
Referentie: pr#284
Merk: Bodegas Munoz
Gebied Spanje, La ManchaDruif Macabeo, VerdejoFles 0,75 LAlc perc 13 %Bottelaar Lugado MunozEten vis, Pasta, Rijst, GroentesAllergenen SulfietBeeld: schoon en helder. Strogele kleur met groenachtige tonen. Neus: fris en complex met tonen van citrusvruchten en witte bloemen. Mond:...
Gebied | Frankrijk, Loire |
Druif | Cabernet Franc |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12 % |
Bottelaar | Bouvet |
Allergenen | Sulfiet |
eten | terras, salades, visgerechten, gegrilde kip |
Helder en zalmroze in kleur met fijne bubbels en een aangename mousse. De verse frambozen, rode bessen en perziken op de neus krijgen structuur in de mond, met zwarte bessen en kweeperen, aardse tonen en fijne kruiden.
Bouvet-Ladubay haalt zijn vruchten uit meer dan 100 percelen in de Loire-vallei en haalt de beste kwaliteit bij elke oogst door zijn langdurige relaties met wijnbouwers.
Het persen van druiven wordt gemonitord in de wijngaarden; kleur wordt verkregen met een snelle maceratie van de rode Cabernet-Frank op zijn schil.
De gisting vindt plaats in roestvrij staal, daarna worden de wijnen gemengd en wordt de cuvée gebotteld voor de tweede gisting, volgens de traditionele methode.
Een sprankelend rosé van de Loire-vallei, gemaakt van Cabernet Franc, de eigen druif van de Loire, Gemaakt met behulp van de traditionele methode die wordt gebruikt in Champagne
Datasheet
Referentie: pr#0063
Merk: Bouvet
Gebied Frankrijk, LoireDruif Cabernet FrancFles 0,75 LAlc perc 12 %Bottelaar Bouvet Allergenen Sulfieteten terras, salades, visgerechten, gegrilde kipHelder en zalmroze in kleur met fijne bubbels en een aangename mousse. De verse frambozen, rode bessen en perziken op de neus krijgen structuur in...
Referentie: pr#0064
Merk: Louis bouillot
Gebied Frankrijk, BourgogneDruif Pinot noir, Chardonnay, GamayFles 0,75 LAlc perc 12 %Bottelaar Louis BouillotAllergenen Sulfieteten terras, salades, visgerechten Een unieke Crémant de Bourgogne in zijn soort, een grote charmeur geboren uit de assemblage van drie druivensoorten: Pinot...
Referentie: pr#0065
Merk: Louis bouillot
Gebied Frankrijk, BourgogneDruif 60% Pinot noir, 35%Chardonnay, 5%Gamay en aligoteFles 0,75 LAlc perc 12 %Bottelaar Louis BouillotAllergenen Sulfieteten terras, salades, visgerechten Deze cremant heeftveen fruitige en florale neus, een royale en levendige mond, de Aroma’s weerspiegelen alle...
Referentie: pr#0100
Merk: Bouvet Ladubay
Gebied Frankrijk, LoireDruif Chenin BlancFles 0,75 LAlc perc 12,5 %Bottelaar Bouvet LadubayAllergenen SulfietEten vis, oesters, wit vlees, gevogeltepresentatieDeze Cuvee ontwikkelt een boeket dat wit fruit, perzik, acacia, honing, hazelnoot en enkele jasmijntonen combineert. Het is de wijn...
Gebied | Frankrijk, Loire |
Druif | Cabernet Franc |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12 % |
Bottelaar | Bouvet |
Allergenen | Sulfiet |
eten | terras, salades, visgerechten, gegrilde kip |
Helder en zalmroze in kleur met fijne bubbels en een aangename mousse. De verse frambozen, rode bessen en perziken op de neus krijgen structuur in de mond, met zwarte bessen en kweeperen, aardse tonen en fijne kruiden.