- Niet op voorraad
- Er zijn geen items meer in uw wagen
- Verzending
- Totaal € 0,00
Referentie: bu#0058
Merk: Cantine di Ora
Amicale (Amicone) Cantine di Ora
Referentie: pr#0359
Merk: Prime Cuts
Prime Cuts red blend
Referentie: pr#1160
Merk: Kono Wines
Kono Sauvignon Blanc
Referentie: pr#0357
Merk: Corbelli wijnen
Corbelli Sangiovese
Gerard Bertrand L'indomptable de Cigalus Rouge (Biologisch)
Gebied | Frankrijk, Languedoc |
Druif | Merlot,Cabernet,Sauvignon,syrah, Grenache |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12,5 % |
Bottelaar | Gerard Bertrand |
Eten | wild, rund, Lam, zachte kazen. |
Allergenen | Sulfiet |
Jaar | |
De eerste smaak in de mond is schoon, vol en weelderig ondersteund door zachte, zachte tannines
Een diepe granaatrode kleur met een mahonie rand
De intense neus biedt een opmerkelijke aromatische complexiteit met tonen van jammy zwart fruit, kruiden, zoethout, adelaarsvaren en truffels
Our privacy policy
Ons Cookiebeleid legt onze principes uit als het gaat om het verzamelen, verwerken en opslaan van uw informatie. Dit beleid legt specifiek uit hoe we cookies gebruiken, evenals de opties die u heeft om ze te beheren.
1 Wat zijn Cookies
Cookies zijn kleine stukjes data, opgeslagen in tekstbestanden die op uw computer of ander apparaat worden opgeslagen wanneer websites in een browser worden geladen. Ze worden veel gebruikt om u en uw voorkeuren te "onthouden", hetzij voor een enkel bezoek, hetzij voor meerdere herhaalde bezoeken
2 Hoe gebruiken wij cookies
We gebruiken cookies voor een aantal verschillende doeleinden. Sommige cookies zijn om technische redenen noodzakelijk; sommige maken een gepersonaliseerde ervaring mogelijk voor zowel bezoekers als geregistreerde gebruikers;
3 Controle van cookies
Het kan zijn dat bezoekers het gebruik van cookies willen beperken of helemaal willen voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u cookies uitschakelt, houd er dan rekening mee dat sommige functies van onze service mogelijk niet correct werken
4 Informatie die wij verzamelen
We verzamelen alleen informatie over u als we daar een reden voor hebben, bijvoorbeeld om onze diensten te verlenen als het versturen van bestellingen, om met u te communiceren of om onze diensten te verbeteren.
We doen er alles aan om het vertrouwen van onze websitebezoekers te behouden. We verzamelen, verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten of gegevens met andere bedrijven en bedrijven. Bekijk onze pagina Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze aan anderen mogen bekendmaken en hoe we deze beveiligen.
We kunnen het cookie- en privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit beleid is geupdate vanaf 27 februari 2024
Gerard Bertrand
In Cigalus in het zuiden van Frankrijk heeft Gérard Bertrand gekozen voor biodynamische methoden, een systeem van levende wijnbouw dat de expressie van het terroir en de unieke kenmerken van de druivenrassen op de beste percelen van het landgoed verbetert.
De wijngaard profiteert van het semi-droge mediterrane klimaat met zijn milde, natte winters en hete, zonnige zomers, waardoor alle druivenrassen vroeg kunnen rijpen. De droogte van het klimaat met zijn lage regenval wordt gecompenseerd door diepe bodems van sedimenten afgezet door de Aussou, de stroom grenzend aan het landgoed, die zorgt voor een langere opslag van de winterregens, maar waarvan de vruchtbaarheid wordt beperkt door de aanwezigheid in de onderzeeër -grond van een ietwat krijtachtige zandsteen uit het Campaniaanse stadium, een secundair tijdperk vóór de opkomst van de Pyreneeën.
De wijngaard wordt beheerd volgens het biodynamische systeem waarbij de energie van de bodem centraal staat in het proces. Al het werk in de wijngaard - ploegen en snoeien - en in de kelders wordt aangedreven door een kalender op basis van twee hemellichamen: de maan en de zon. De wijnstokken zijn dus in evenwicht met de grond en zijn daarom in staat om onze terroir in de resulterende wijnen volledig tot uitdrukking te brengen.
De druiven worden met de hand geplukt zodra ze perfect rijp zijn, zoals beoordeeld door dagelijkse proeverijen in alle percelen voorafgaand aan de start van de oogst. Alle druivensoorten zijn gevinifieerd met traditionele maceratie, behalve een deel van de Syrah- en Carignan-variëteiten die profiteren van CO2-maceratie.
De wijnen van de verschillende druivensoorten en percelen worden zo lang mogelijk gescheiden gehouden voordat ze worden overgebracht in nieuwe vaten van 225 liter na voltooiing van de alcoholische gisting en vóór de malolactische gisting, en worden vervolgens gerekt en gemengd. Onze kuipen zijn zorgvuldig geselecteerd om de keuze van de oorsprong van de draagstokken en het type roosteren aan elke vintage aan te passen. De wijnen worden minstens 1 jaar bewaard voordat ze in de handel worden gebracht.
Gerard Bertrand
Gerard Bertrand was een rugbyspeler en ging het ouderlijke wijnhuis in de Midi binnen na het voltooien van zijn carrière. Het zuiden van Frankrijk, de Midi, is voor Gerard Bertrand de 'Nieuwe Wereld' van Europa
Hier vindt hij alle natuurlijke omstandigheden voor grote wijnen: druivensoorten, terroir en klimaat. Wat hij met zich meebrengt, is zijn talent en zijn oneindige passie voor wijn.
Winemaker is geen beroep voor Bertrand, gekozen in een opwelling. Omdat zelfs zijn wijnstokken altijd worden geplant voor de volgende generatie. Precies zoals zijn vader, Georges Bertrand, voor hem had gedaan. Duurzame wijnbouw en het behoud van het ecologische evenwicht zijn voor Gerard Bertrand de belangrijkste uitdagingen van onze tijd.
Het "Domaine de Villemajou" van de vader is vier wijnmakerijen geworden: In aanvulling op de familie-erfgoed in de Corbières, zijn dit "Cigalus" ook Corbieres, "Laville-Betrou" in Minervois-La-Liviniere en de "Château de l'Hospitalet" in Narbonne, omgeven staat Clape. Meer dan honderd verschillende wijnen firmieren nu onder de naam Gerard Bertrand, maar elke wijn is een persoonlijke belofte aan de klanten: gegarandeerde kwaliteit van harte.
Datasheet
- Wijn Kleur
- Rode Wijn
- Wijnjaar
- 2019
- Druivenras Blauw
- Cabernet Sauvignon
Merlot
Syrah-Shiraz - Alcohol %
- 12,5 %
- Land
- Frankrijk
Specifieke referenties
- ean13
- 3514120105400
Wij bieden verschillende betaalopties aan zoals Ideal, Creditcard, Bancontact, Klarna, Paypal etc. Let op Klarna en PayPal zijn tegen extra kosten.
Nederland en Belgie | |
Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden | |
U kunt flessen mixen | |
1-5 flessen Nederland | €10 |
1-5 flessen Belgie | €11 |
6-8 Flessen | €4,99 |
9 flessen en meer | Gratis |
Voor verzendkosten voor overige landen bezoek u dan onze pagina via onderstaande link
wij bieden verschillende vervoerders aan maar onze
getoonde prijzen zijn gebaseerd op postnl
Vaak samen gekocht
Producten uit dezelfde categorie
Referentie: pr#0154
Merk: Gerard Bertrand
Gérard Bertrand Gris Blanc Rosé
Referentie: pr#0218
Merk: Gerard Bertrand
Gerard Bertrand Extra Blanc
Referentie: pr#0287
Merk: Gerard Bertrand